G.Saray'da 2. Grosskreutz vakası! Son anda...

Galatasaray'ın Konyaspor maç kadrosunda yer alan Ahmet Çalık'ın Malaga'ya transferi son saniyede suya düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2018 09:39 GÜNCELLEME 02.02.2018 13:04 Galatasaray
G.Saray'da 2. Grosskreutz vakası! Son anda...
G.Saray'da 2. Grosskreutz vakası! Son anda...

Yaşanan olaylar sarı kırmızılıların geçen sezonki Kevin Grosskreutz transferini hatırlattı. Ahmet Çalık, İspanya'nın Malaga Kulübü'nden gelen transfer teklifi sonrası derhal teknik direktör Fatih Terim ile görüştü.

Terim'in onay vermesiyle birlikte Çalık, gece yarısı Malaga'ya kiralandı. Ancak İspanyollar Ahmet Çalık'ın transferine dair resmi işlemleri FIFA'nın sistemine girmekte gecikince lisans çıkarılamadı. Böylece Çalık, La Liga'nın kapısından döndü. Ancak Malaga FIFA'ya itirazda bulundu. İtirazlardan sonra Çalık'ın durumu kesinlik kazanacak.

 

 

Geçen yılın devre arasında 4.5 milyon Euro karşılığında Gençlerbirliği'nden alınan Ahmet Çalık, sarı kırmızılı kulüpte beklentileri karşılayamamıştı.

23 yaşındaki savunmacı sadece 3 lig maçında 93 dakika oynadı bu sezon. Bu transfer olayı Kevin Grosskreutz'un son dakika gerçekleşmeyen transferini hatırlattı.

AKILLARA GROSSKREUTZ GELDİ

Galatasaray, 2015'te Borussia Dortmund'dan transfer ettiği ve İstanbul'a getirdiği Kevin Grosskreutz'un evraklarında imzalar eksik olduğu için lisans çıkartamamıştı.

Bu skandal sonrası oyuncu yarım devre futboldan uzak kalırken, futbol oynayabileceği ikinci devreyi beklemeden Galatasaray'dan ayrılmıştı.

KAYNAK : Hürriyet
YORUMLAR 1
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray düşmanı Hürriyet'in klasikleşmiş kötüleme haberlerinden biri daha. GS ile ne alakası var bunun 2. vaka diyorsunuz, Malaga yetiştirememiş kendisi evraklarını...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR