Denayer, Galatasaray için reddetti!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Jason Denayer, Serie A ekibi Torino'nun teklifini sarı-kırmızılı kulüp için reddetti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2018 04:30 GÜNCELLEME 12.08.2018 04:31 Galatasaray
Denayer, Galatasaray için reddetti!
Denayer, Galatasaray için reddetti!

Serie A ekiplerinden Torino, Manchester City'den Jason  Denayer'i satın almak için harekete geçti. Belçikalı stoper ise Torino'ya olumsuz yanıt verdi.

"G.SARAY İÇİN REDDETTİ"

 

 

İngiliz basınında yer alan habere göre; Jason Denayer, Galatasaray'da oynamak için Torino'nun yaptığı teklifi reddetti.

Galatasaray'ın da kiralamak istediği Denayer için Manchester City, daha önce sadece bonservisiyle transferine 'Evet' diyeceği yönünde cevap vermişti. Ayrıca, City yetkilileri Denayer için 10 milyon Euro bonservis istemişti.

YORUMLAR 2
  • gerçek acıdır 5 yıl önce Şikayet Et
    ömer sen önce dürüst ol, doğruyu söyle. fb lisin değil mi. denayeri bir kez bile izlediğine inanmıyorum. sadece gs ın değil dünyanın en iyi topçularından biri denayer. ha adamın geldiği takımda çok iyi topçular var. adamlar birilerini kiralamak veya satmaz zorunda. denayeri gönderiyorlar. bak şunu dinle. denayer bugün kasımpaşada veya fb de oynuyor olsa ne olur, ne olacak yıldızlar yıldızzı olur. çünkü fb gibi küçük bir takımdan gs a gelen oyuncu oynayamaz. neden çünkü o fb ölçeğinde bir oyuncu. gs da oynaması için çok daha iyi olması lazım. denayer gs da çatır çatır top oynuyor. adam a kalite. ipek kalitesi var adamda. biz denayerden vazgeçmeyiz. gs denayerin yuvasıdır.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun neresini alacaklar hayret ediyom bunu Galatasaraya alacak olanlar futboldan anlıyonuz mu acaba şüphe duyuyom artık bizde oynayacak oyuncu değil...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR