Terim'in kızından TFF'ye tepki! 'Yazıklar olsun'

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, dedesi Talat Terim'in vefatının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı paylaşıma büyük tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2019 18:17 GÜNCELLEME 06.02.2019 19:54 Galatasaray
Terim'in kızından TFF'ye tepki! 'Yazıklar olsun'
Terim'in kızından TFF'ye tepki! 'Yazıklar olsun'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefatının ardından birçok başsağlığı mesajı yayınlanırken, sarı-kırmızılı taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu'nun ilk açıklamasına büyük tepki göstermişti.

TFF'nin resmi twitter hesabı Talat Terim'in vefat haberini, ''Fatih Terim'in babası vefat etti'' ifadelerini kullanıp, yayınlanan habere giden link ile duyurmuştu. Herhangi bir başsağlığı ifadesinin yer almadığı tweete Galatasaray camiasından büyük tepki gelmişti.

''YAZIKLAR OLSUN TFF''

TFF'ye en büyük tepkilerden birini de Fatih Terim'in kızlarından Merve Terim Çetin gösterdi. Merve Terim Çetin, bu paylaşıma dikkat çekip "Bu kurumu yönetmeyi beceremediğiniz zaten hepimiz tarafından aşikar, ancak size emek vermiş,nice başarılar kazandırmış, her şeyin ötesinde acılı bir evlat için şunu yapacak kadar "alçalabileceğinizi" düşünemedik. Acının "kimliği" olmaz, size Yazıklar olsun TFF" ifadelerini kullandı.

TFF gelen tepkilerinden ardından, ilk paylaşımdan saatler sonra başsağlığı içeren bir paylaşımda da bulundu.

 

 TFF, bir süre önce Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman'ın annesinin vefatı üzerine yaptığı ilk paylaşımda başsağlığı dilemişti.

 

 

YORUMLAR 132 TÜMÜ
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Dedem İNŞAALLAH Mayıs'ta Kupayı alacağız.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Derlerdi... İnsanın cigerleri dağlanır, biçare olurmuş...Oldum.... Lütfen biraz saygı ve anlayış...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarifi zor bir acı.
    Cevapla
  • yusuf demir 5 yıl önce Şikayet Et
    10 milyonu az bulan tazminati icin mahkemeye veren terim emekmi ne yapti
    Cevapla
  • Malik Bakır 5 yıl önce Şikayet Et
    Sorun 10 milyon değil .Vefat eden bir baba var. bir başınız sağolsun diyemezmi. Emek verip vermemesi sorun değil... insanlığı korumak önemli
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hoca ile Fatih Terim’i kıyaslamak abesle iştigal.. Fatih Terim’in parası olabilir belki teknik becerisi de daha iyidir ama iş adamlığa geldimi orada duracak işte Ünal karaman adam gibi adamdır
    Cevapla
  • suat 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin federasyonundan aldığınız tazminatın yanında federasyonun yaptığı çok normal. merve hanım babasınada aynı tepkiyi gösterdimi acaba.
    Cevapla
  • ferhatt1905 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiddink'ten Löw' kadar ve bugünde Mircea Lucescu'ya verilen milyon euro'lar için sende iki kelam ettinmi acaba.Müslüman Türk evladı alınca neden size bu kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR