Terim'den kritik karar! Linnes mi Şener mi?

Galatasaray'da ilk hedef Mariano'nun yerine Sivassporlu Douglas'ı almak. Sağ bek için ikinci isim ise Terim'e bağlı. Ya Linnes ile sözleşme uzatılacak ya da Fenerbahçeli Şener Özbayraklı alınacak.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2019 11:04 GÜNCELLEME 02.04.2019 11:05 Galatasaray
Terim'den kritik karar! Linnes mi Şener mi?
Terim'den kritik karar! Linnes mi Şener mi?

Devre arasında kadrosunda büyük bir revizyon gerçekleştiren Galatasaray'da teknik heyet yaz planını da yapıyor.

 

 

Teknik direktör Fatih Terim'in işaret ettiği 2019 yazında sarı-kırmızılılarda değişim devam edecek. Savunma hattında Brezilyalı Maicon'u devre arasında gönderen Cimbom, aynı hattaki bir başka Brezilyalı Mariano ile de yolları ayırmayı planlıyor. Sağ bek Mariano 33 yaşına yaklaşırken Galatasaray ile sözleşmesi 2020'de sona erecek. Hem maaş yükünü düşünen hem de Finansal Fair Play kaideleri gereği satış yapması gereken sarı-kırmızılılarda teknik heyet Mariano'yu satmayı düşünüyor. 

Galatasaray sağ bek konusunda ilk olarak Sivasspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkati çeken Douglas'ı kadroya katmayı planlıyor.

 

 

Kararsız kaldı

Galatasaray 28 yaşındaki futbolcu için girişimlerini sürdürüyor. Özellikle hücum yönü sebebiyle teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği oyuncunun sarı-kırmızılılara büyük katkı vereceği öngörülüyor.

Galatasaray için ikilem ise diğer sağ bekin kim olacağı. Sarı-kırmızılı kulüple sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Martin Linnes ile hala yeni sözleşme imzalanmadı. Fenerbahçeli Şener Özbayraklı da sezon sonu boşa çıkıyor. Galatasaray teknik heyeti şimdi bu iki oyuncu arasında kararsız kaldı. Terim, senelerdir takip ettiği Şener'i çift yönlü oyun yapısını çok beğeniyor. İki oyuncu arasında bir tercih yapacak olan Terim, kararını bildirdikten sonra yönetim harekete geçecek. (Türkiye)

YORUMLAR 5
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Şener gelir gs de kendine gelecektir
    Cevapla
  • Gsliii 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne şeneri be ..Şener seni getirseniz bu kadar tepki cekmezsiniz
    Cevapla
  • GSGSGS 4 yıl önce Şikayet Et
    bence üçünü de takımda tut. linnes i sol bek te de oynatırsın. solda nagatomo emre taş oynar. nagatomo bi sene daha oynarsonrayaşlanır.emre ile lines solda olur
    Cevapla
  • mugla 4 yıl önce Şikayet Et
    bir antrenör olarak amatör futbol cizgisini aşamayan şener i almayı dusunuyorsa o kişinin antrenörlüğü tartısılır. git 1 ve 2 ligi tara daha kaliteli futbolcu bulabilrsin. şeytan gibi kibirin adamı fatih
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    birazcık beyni varsa nereye vurduğunu bilmeyen şener yerine karakter ve oyun olarak Galatasaray'ın en iyilerinden olan Linnes ile devam eder.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR