İngiltere'den Muslera'ya iki sürpriz talip!

8 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera için İngiltere ekiplerinden Bournemouth ve Crystal Palace devreye girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2019 12:21 GÜNCELLEME 24.04.2019 12:23 Galatasaray
İngiltere'den Muslera'ya iki sürpriz talip!
İngiltere'den Muslera'ya iki sürpriz talip!

Bu sezon geçmiş yıllara göre performans olarak biraz düşüş yaşasa da Süper Lig'in son haftalarına gelindikçe Fatih Terim'in en fazla güvendiği oyuncuların başında gelen Muslera için iki İngiliz ekibi girişimde bulundu.

 

 

Galatasaray'dan yıllık 4 milyon Euro civarında para alan ve sezon sonunda durumu masaya yatırılacak olan Muslera için Bournemouth ve Crystal Palace'ın zemin yokladığı öğrenilirken, sarı kırmızılı kulübün Süper Lig'in bitmesine 5 hafta kala şimdilik görüşmeleri kapattığı belirtildi.

Stoke City forması giyen tecrübeli kaleci Butland'la da ilgilenen iki kulübün '30 milyon Euro isteriz' yanıtını alır almaz Muslera'ya yöneldiği bildirilirken, Galatasaray'ın talep edeceği bonservis miktarı Ada ekipleri tarafından merakla bekleniyor.

 

 

8 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera bu sezon 39 maçta forma giydi. Daha önce Lazio'da oynayan Uruguaylı eldiven 95 kez milli takım forması terletti. (Akşam)

YORUMLAR 3
  • Ender 4 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz bir paraya verirler adam gs de kral ya üzülürüm valla
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar ne biçim takımlar öyle
    Cevapla
  • Isim yok 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam orda avrupada oynayamaz bizde kalir her sene böyle
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR