G.Saray'da kadroya alınmayan Linnes'in eşinden paylaşım

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen'in yaptığı paylaşım dikkat çekti

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2019 19:22 GÜNCELLEME 04.09.2019 19:24 Galatasaray
G.Saray'da kadroya alınmayan Linnes'in eşinden paylaşım
G.Saray'da kadroya alınmayan Linnes'in eşinden paylaşım

Galatasaray'da yabancı kontenjanının 15'e ulaşmasının ardından, listenin dışında kalacak oyuncunun Martin Linnes olması bekleniyordu. Transferin son gününde Kasımpaşa'ya transferi gerçekleşmeyen oyuncu, Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer almadı.

 

 

Sarı kırmızılıların Devler Ligi kadrosunun açıklanmasının ardından Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen, dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Instagram hesabından tribünde kızıyla maç izlediği ve üzgün göründüğü bir fotoğrafı paylaşan Martin Linnes'in eşi, tepkisini bu şekilde göstermiş oldu.

 

 

Galatasaray'ın birçok karşılaşmasını tribünden izleyen Elisabeth Haugen, Norveç'ten yakın arkadaşlarını ve tanıdıklarını da maça getirmesiyle dikkat çekiyordu. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa yabancı sayısını 14'e indirmek için Martin Linnes'in sözleşmesinin dondurulması bekleniyor.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • dely 4 yıl önce Şikayet Et
    gs de bir şeyler yanlış gidiyor.martin linnes görev adamı nerde oynatırlrsa oynadı.ona kadar kimler var kadro dışı kalmayı hakeden.naGATAMO GİTSİN..
    Cevapla
  • d.r 4 yıl önce Şikayet Et
    nagotomuokadro dısı kalmalı
    Cevapla
  • vatan millet 4 yıl önce Şikayet Et
    gs nin vefa denince ne anladığı aşikar. linnes taraftar seni cok seviyor.
    Cevapla
  • gltsry lı 4 yıl önce Şikayet Et
    Nagatomo ,Selçuk , Ömer kadronun en zayıf halkaları.Şampiyonlar Ligini bırakın Türkiye liginde bile oynayamazlar. Linnes' e büyük haksızlık ve vefasızlık yapıldı.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Iki maç sonra kebabcida gider falkao yüzünden takımda herkes ayrı tel çalar artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR