Adem'den gönderme! 'Bize de sıkıntı olmasın'

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Adem Büyük, Kasımpaşa maçı sonrası, "Söyleyecek çok şey var da sonra bize de sıkıntı olmasın." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2019 23:44 GÜNCELLEME 13.09.2019 23:47 Galatasaray
Adem'den gönderme! 'Bize de sıkıntı olmasın'
Adem'den gönderme! 'Bize de sıkıntı olmasın'

Galatasaray'ın yıldızı Adem Büyük, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası TRT Spor'a konuştu.

 

 

Maçı değerlendiren Adem Büyük, "Kazandığımız için mutluyuz. Söyleyecek çok şey var da sonra bize de sıkıntı olmasın. Taraftarımız bugün inanılmaz destek verdi bize, 1-0 bitti maç ama daha farklı da biterdi. Takım arkadaşlarımızı tebrik ederim, taraftarımızı tebrik ederim." dedi.

"YENİ ARKADAŞLARLA YÜKLEMELİ ÇALIŞTIK"

 

 

Yeni transferler ile ilgili gelen soruya Adem, "Yeni arkadaşlarımızın uyum süreci var onlar da zamanla atlatacaktır. Milli takımdan yeni gelen arkadaşlarımız var, onlarla yüklemeli çalıştık onun yorgunluğu vardır. Önümüze bakıp artık daha iyisini yapacağız." ifadelerini kullandı.

"UMARIM HER ŞEY DAHA İYİ OLUR"

Tecrübeli yıldız, "Bana bu takımda şans veren Fatih hocama teşekkür ederim. Oynamak için çok çalışıyorum, takımda çok yıldız oyuncular var işimi yapmak istiyorum. Umarım her şey Galatasaray'ımız için daha iyi olur." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye geldin ağzında bozuldu niyetinde
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Açık ve net penaltı yapıldı hakem görmezden geldi, var görmezden geldi. Erman hoca da penaltı dedi gerçi o pozisyona penaltı demek için biraz top oynamış ilkokul çocugu olmak bile yeter. Hakem ve vardaki şöyle dusundu gs lehine karar verirsek diger 2 hakem gibi kızaga cekiliriz. Fanatik fb li federasyon başkanının oldugu yerde bunlar normal, bu sene böyle gececek. Son 2 sene bjkli federasyon başkanına ragmen şampiyon olduk, onumuzdeki 2 sene de fbliye ragmen olacagız inş.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    oynayabilmek için fatoh terime yalakalık yapmak gerekir. linnes mükemmel bir futbolcu ama yalaka değildi ve kadro dışı kaldı. net.
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesin pen altisi verilmedi. Fatih babasi niye ceza aldi Alicengiz oyunlara devam ince ince halki sokaga cagir. Sonrada. Devletinden yardim bekle
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla eşit şartlarda ilk 10 a bile giremezsiniz. Geçen yıllardaki dış desteklerde yetmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR