Zidane: Galatasaray özel bir takım

Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, Galatasaray maçı öncesi katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2019 20:29 GÜNCELLEME 21.10.2019 20:45 Galatasaray
Zidane: Galatasaray özel bir takım
Zidane: Galatasaray özel bir takım

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.hafta maçında yarın İspanyol ekibi Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı’nda yarın saat 22:00’de başlayacak mücadele öncesinde Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane ve İspanyol oyuncu Sergio Ramos, basın toplantısı düzenledi.



'3 PUAN ALMALIYIZ'

Fransız teknik adam Zidane ise Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladıklarını ifade etti ve Galatasaray maçını kazanmak istediklerini vurguladı. Ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten başarılı teknik adam, ''Herkesten çok oyuncularım kazanmak istiyor. Hepimiz fazlasıyla motiveyiz, Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. Hangi durumda, hangi pozisyonda olduğumuzu biliyorum. Yarınki maç için 3 puan almalıyız. Bunun farkındayız. Elimizden geleni yapacağız." dedi.

Zidane, ''Oldukça özel, bireysel yeteneklere sahip bir takım Galatasaray. Nasıl bir maça çıkacağımızı ve taraftarın ağır basacağını biliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 1
  • kostas 4 yıl önce Şikayet Et
    sen de özelsin. inşallah bir gün bizi çalıştırırsın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR