Terim: Yeni takım kurmak zorundayız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın transferlerde yaşadığı zor süreci ve gelecek sezon olacakları anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2019 01:39 GÜNCELLEME 23.10.2019 01:41 Galatasaray
Terim: Yeni takım kurmak zorundayız
Terim: Yeni takım kurmak zorundayız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid maçı sonrası sezon başında transferlerle ilgili yaşadıkları sıkıntıları anlatırken, gelecek sezon da aynı şeyleri yaşacaklarını açıkladı.

 

 

"TÜM TRANSFERLER SONA KALDI"

Fatih Terim, eleştirilerin sert olduğunu altını çizerken "Allah aşkına arkadaşlar, Real Madrid ile oynuyoruz. Ceza yemiş, mevcutların en iyisini almış Galatasaray'dan bahsediyoruz ve milyarlık takımlarla savaşıyoruz. Ufak reaksiyonları ben dahil herkes hak edebilir ama ıslığı, küfrü hak etmez. Andone, Seri, Nzonzi, Seri, Muslera, Yuto, Belhanda, Feghouli vs. Bu oyuncular, bizle sezon başı geçirmedi. Bir takımın sezon başı çalışması, bir apartmana temel atılmasıdır. İyi temel atarsanız yukarı iyi kat çıkarsınız. Falcao dahil tüm transferler sona kaldı." dedi.

 

 

"UEFA, 'KATILMAYIN' DESE DAHA İYİ"

Yeni transferlerin tam anlamıyla hazır olmamasına değinen Terim, "Lemina 4-5 aydır oynamıyor. Seri uzun zaman bizle değildi. Nzonzi bekledi. Bir de yaşlarınız belirli seviyedeyse, bütün dezavantajları bir potada eritmeliyiz. Bunları bahane olarak söylemiyorum. UEFA, 'Katılmayın' dese daha iyi. Santrfor, Denizli haftası geldi. Birkaç tane oyuncuyu da alamadık. Şikayetçi değilim ama fizik olarak hazır olmak için zaman lazım. Fiziği hazır olanların da seviye farkı olabilir." açıklamasını yaptı.

"SENEYE DE YENİ TAKIM KURMAK ZORUNDAYIZ"

Terim, ayrıca "Daha da enteresan olanı, seneye de yeni takım kurmak zorundayız. İyi paraya oyuncu satmazsak, seneye de böyle olacak. Yine oyuncu aramak zorunda kalacağız." diye konuştu.

YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcıları olsun. Yüreklerdeki Galatasaray Sevgisi'ne selam olsun ♡
    Cevapla
  • adamın biri 4 yıl önce Şikayet Et
    bi git hoca saçma sapan adamları doldurdun takıma son 2 yılın takımı bu normalde 2 bilemedin 3 takviye ile devam edilirdi 14 tane acayip uzaylı gibi adamlar aldın şimdi başka takım istermiş bak yaa
    Cevapla
  • Fth 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni takım kurmaktan ziyade bu takıma yeni bir futbol anlayışı getirmek lazım. Başka takımların eskimiş futbolcularını toplamak yerine Alt yapıdan daha çok futbolcu yetiştirmek lazım.
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    benim maaşımı ödemek için adam satmak lazım diyor kısaca kralınız.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    UEFA kupasını alırken neden böyle demiyordun? Milyarlık kulüp değil miydi onlar? Haa yabancı oyuncuda yoktu fazla ve olmadığı için ruh vardı. Sen koymuşsun bi cacık etmeyen futbolcuları ve en ufak bir sistem çalışması yok ki her zaman öyle. Futbolcu kendi payınca, kendi becerisi ile, ne yaparsa artık ile oynuyor takım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR