Adem Büyük: 'Çok üzgünüm. Şanssızdık...'

Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da golün sahibi Adem Büyük, maç sonunda açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2019 23:33 GÜNCELLEME 26.11.2019 23:33 Galatasaray
Adem Büyük: 'Çok üzgünüm. Şanssızdık...'
Adem Büyük: 'Çok üzgünüm. Şanssızdık...'

Galatasaray'ın Club Brugge ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede sarı-kırmızılıların tek golünü atan Adem Büyük, maç sonrasında konuştu.

"FARKLI KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI"

Son vuruşlarda başarılı olamadıklarını belirten Adem, "Duygularım karmakarışık. Sevinçliyim ama daha çok da üzgünüm. Hak ettiğimiz maçı böyle bitirmek bize yakışmadı, çok üzüldük. Bugün gerçek Galatasaray'ın neler yapabileceğini gösterdik. Son vuruşlarda biraz daha iyi olabilseydik farklı kazanabileceğimiz bir maçı puan kaybederek bitirdik. Yolumuza devam edeceğiz. Arkadaşlarıma mücadelesinden dolayı, taraftarlarımıza da desteğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"TOPUN ORAYA GİTMESİ ŞANSSIZLIK"

Şanssız bir gol yediklerini vurgulayan golcü oyuncu, "Futbol bu, ufak bir konsantrasyon hatası golü getirdik. Maçın başından sonuna kadar konsantrasyonumuz yüksekti ama şanssızlık. Marcao'ya çarpıp gidiyor, o topun oraya gitmesi şanssızlık. Nasip değilmiş" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR