'Jean Michael Seri'yi nasıl transfer ettiniz?'

Galatasaray, Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Jean Michael Seri ile devre arasında yolları ayırmayı planlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.12.2019 11:48 GÜNCELLEME 18.12.2019 11:48 Galatasaray
'Jean Michael Seri'yi nasıl transfer ettiniz?'
'Jean Michael Seri'yi nasıl transfer ettiniz?'

Galatasaray'a imza attığında camiayı bir hayli mutlu etmesine karşın 15.haftası geride kalan Süper Lig'de henüz kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve taraftarları hayal kırıklığına uğratan Jean Micahel Seri'nin Ocak ayında sarı kırmızılı ekipten ayrılacağı öğrenilirken, oyuncunun Avrupa'da kendisine yeni bir kulüp baktığı belirtildi.

 

"NASIL TRANSFER ETTİNİZ?"

Fulham'dan 1 yıllığına kiralanmasına karşın Championship'e geri dönmek istemeyen Seri'nin Fransa Ligi'ne göz kırptığı anlaşılırken, 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili ortaya çıkan bazı gerçekler hem yönetim hem de teknik heyet hakkında kafalarda soru işareti bıraktı.

 

Geçtiğimiz sezon Aralık - Ocak aylarında resmi olarak düşmesi kesinleşmediyse bile 20 hafta sonunda sadece 14 puan toplayan ve 19.sıraya demir atan Fulham'da lig bitimine kadar kendisini sıkmayan, saha içi mücadelesine girmeyen ve her geçen hafta fizik kapasitesini kaybeden Seri'nin Afrika Kupası'nda ise 2 maçta forma giymesi tecrübeli orta sahayı resmen bitirirken, Fildişili yıldızın hazırlık kampı geçirmeden Galatasaray'a transfer edilmesi yönetim ve teknik heyet hakkında "Durum bu kadar netken Seri nasıl transfer edildi?" eleştirilerini akıllara getirdi.

Galatasaray'a fizik olarak düşük, 90 dakikayı çıkaramayan, ikili mücadelelerde ayakta kalamayan bir futbolcu olarak gelen Seri kendisine güvenenleri yanıltırken, Fatih Terim'in oyuncuya yeteri kadar şans tanıdığı fakat kendisini toparlamayan Seri'yi Ocak'ta takımdan göndereceği bildirildi.

KAYNAK : Akşam
YORUMLAR 3
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın değeri 25 milyon milletin ettiği laflara bak. Hep mi futbolcu suçlu?
    Cevapla
  • Çaldıran1514..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı aşığı Fatih Terim G .S .kasasını istediği gibi kullanıyor ; olan gene seyirciye
    Cevapla
  • Cihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Halbuki ilk geldiği zaman neler deniyordu. Şu fizikle bu adamı kim yıkabilir, adalelere bak işte gerçek futbolcu adalesi :))) Türk spor medyası = komedi dükkanı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR