İşte Galatasaray'ın Andone planı!

Galatasaray devre arasında forvette operasyon yapma hazırlığı içinde. Florin Andone'nin sözleşmesi dondurulup Udinese'de oynayan Okaka'nın kiralanması hedefleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2020 10:23 GÜNCELLEME 01.01.2020 10:23 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın Andone planı!
İşte Galatasaray'ın Andone planı!

Galatasaray devre arasında kan değişikliğine gidecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in performansından memnun kalmadığı Florin Andone'nin sözleşmesinin dondurulmasını ve bu oyuncunun yerine Udinese'de oynayan Okaka'nın kiralanmasını istediği öğrenildi.

İki sezondur Udinese'de forma giyen Okaka bu sezon 13 resmi karşılaşmanın 11'inde ilk 11'de oynadı. 30 yaşındaki futbolcu 3 kez fileleri sarsarken 1 kez de asist yaptı.

İtalyan star en başarılı dönemini 18 gol attığı Anderlecht'te yaşadı. Ardından 3 sezon Watford'da oynayan Okaka 2 sezondur Udinese'de forma giyiyor.



KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK

Udinese'de mutsuz olduğu öğrenilen Okaka'nın G.Saray'ın ilgisinden haberdar olduğu ve gelişmeleri yakından takip ettiği ortaya çıktı. Bu oyuncu için kiralama teklifi yapılacak.

UDINESE'DE VERİMSİZ OLDU

İki sezondur Udinese'de forma giyen Okaka toplam 29 resmi karşılaşmada 9 gol, 2 asist yaptı. Okaka'nın Galatasaray'ın ilgisinden haberdar olduğu gelen bilgiler arasında.

 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam gs da kalmalı......
    Cevapla
  • BLUEBOY 4 yıl önce Şikayet Et
    25 yaşının üzerinde yabancı topçu transferi asla istemiyoruz
    Cevapla
  • Erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke haberi yapan arkadaş, Florin Andone'nin sahalara dönmesi için daha uzun bir süre beklenmesi gerektiğini, performansından dolayı değil, sakatlığından dolayı sözleşmesinin dondurulacağını yazsaymış, en azından haberin bir kısmı doğru olurdu o zaman...
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya Fatih hoca sen hakikaten şaşırmışsın bu adamın performansından memnun degilim ne demek. Biz yarım sezon boyunca belhandaya sabrettik onu görnedinde bunu mu görüyosun.Andone sürekli koşan caninı dişine takan adamdı ceza sahasına top getirmeyen takım var o ne yapsın. Senin orta sahan yok Antalyaspor maçında fegulinin kaçırdıklarını bu adam kesinlikle atardı.Taylan antalyalıyada daha toy diyordun ama şimdi vazgeçilmez oldu! İkici yari koşan orta sahayı yarat seyret bu takımı ve Andoneyi. Şaşırma!!!
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    belhanda ve fequili santraforlara top oynatmıyorlar. diagne andone falcao...
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    işte forvet değiştirip duruyor ve hala yabancı sevdası gençlerimizi köreltti bu fatih terim
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum Falcao'nun da performansı orta sahadan pasif olmasından kaynaklanıyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR