Andone: 'Borcumu gollerle ödeyeceğim'

Galatasaray'ın Rumen golcüsü Florin Andone, sakatlığını atlattı ve sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. 26 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'a olan borcunu golleriyle ödeyeceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2020 09:24 GÜNCELLEME 06.02.2020 09:46 Galatasaray
Andone: 'Borcumu gollerle ödeyeceğim'
Andone: 'Borcumu gollerle ödeyeceğim'

Galatasaray'ın transfer döneminin son günü kadrosuna kattığı ve oynadığı dakikalarda Elmander'i andıran hırslı futboluyla beğeni kazanan Florin Andone, 11. haftada oynanan Gaziantep deplasmanında sakatlanmış ve ilk devreyi kapatmıştı. Brighton & Hove Albion'dan kiralanan golcü oyuncunun sözleşmesinin feshedilerek geri gönderilmesi gündeme gelirken, başta Fatih Terim olmak üzere taraftarın da desteğiyle alınan karar doğrultusunda geri dönüş süresi beklenmişti.

"BORCUMU GOLLERİMLE ÖDEYECEĞİM"

Sakatlığı sonrası kiralık sözleşmesinin feshedilmesi gündeme gelmesine rağmen teknik direktör Fatih Terim'in arkasında durması ve taraftarın muhteşem desteğini her zaman yanında hissettiğini söyleyen Andone'nin, "Yabancı futbolcu statüsünde olmam sebebiyle üzerimin çizilmesi sürpriz olmazdı. Ama kulübüm arkamda durdu. Fatih hocam ve taraftarlarımızı, bana gösterdikleri destek için pişman etmeyeceğim. Şampiyonluk yolunda vefa borcumu atacağım gollerle ödeyeceğim. Ve bu kulüple şampiyonluk kupasını kaldıracağım" dediği öğrenildi. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 1
  • Atabey 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zahmet öde..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR