Mbaye Diagne'den itiraf! 'Pişmanım'

Sezon başında Galatasaray'dan Belçika ekibi Club Brugge'a kiralanan Mbaye Diagne, açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2020 18:56 GÜNCELLEME 07.02.2020 18:57 Galatasaray
Mbaye Diagne'den itiraf! 'Pişmanım'
Mbaye Diagne'den itiraf! 'Pişmanım'

Mbaye Diagne'nin açıklamaları şu şekilde;

 

 

Brugge'a geri dönüp idmanlara başlamadan önce İstanbul'a bazı evrak işlerini halletmek için gittim. Sözleşme beni 1 yıllığına bağlıyor. Brugge'da takım arkadaşlarım ile birlikte idmana devam etmem yönünde karar aldık.

"ÇİN'E TRANSFER OLMA AMACIM YOK"

 

 

Hoca şu andaki durumu değiştirirse, herkes için en iyisi olur. Ama kararını değiştirmezse, bir değişiklik olmaz. Sezon sonuna kadar Brugge'de kalacağım. Çin'e ya da başka bir kıtaya transfer olma amacım yok.

"BENİ BRUGGE'E GERİ DÖNMEYE İKNA EDEN BUYDU"

Hedefim Avrupa'da kalmak ve en iyi şekilde oynamaya devam etmek. Bazı teklifler aldım ancak görüşmenin anlamı yoktu. FIFA kuralları, benim aynı kıtada, 1 sezonda 3 takımda birden oynamama izin vermiyordu. Beni hocayı tekrar ikna etmek için Brugge'e geri dönmeye ikna eden de buydu. Eğer hedeflerime ulaşma yolunda bana şans vermezlerse, sezon sonuna kadar takımda devam edeceğim, sezon sonuna 3 ay kaldı.

"PİŞMANIM"

Brugge ile aramda geçen olaylar nedeniyle pişmanım. Ama Tanrı'ya şükürler olsun, ben inançlı bir adamım, yaşadığım her şeyi Tanrı'nın yaşamamı istediğini düşünüyorum.

"ÖZ ELEŞTİRİMİ YAPTIM"

Brugge'de oynayarak başladım, goller attım, amacım kulübü iyi duruma getirmek. Maalesef yönetim farklı yönde karar aldı. Bir daha böyle bir olay yaşamamak adına kendi öz eleştirimi yaptım.

"TEKNİK DİREKTÖRÜMDEN ÖZÜR DİLEDİM"

Türkiye'ye geri dönme ihtimali de vardı ve bu da tartışıldı ancak Türkiye'de bir yabancı limiti var ve Galatasaray da bu konuda problem yaşıyor. Teknik direktörümden özür diledim. Clement bana neye ihtiyacım olduğunu söyledi ve ben de söylediklerini takip ettim. Hata yaptığımı biliyorum.

"TARAFTARIN DESTEĞİNİ HİSSETTİM"

Club Brugge'de kadro dışı kaldıktan sonra ilk başta taraftarlar bana çok sinirliydi ancak sonrasında beni affettiler. Onların desteğini hissettim. Eğer hoca da taraftarların isteğini göz önüne alırsa, çok mutlu olacaklardır.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 1
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Koyu cimbomluyum ama Sen adam olmazsın Diagne
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR