Merve Terim: Teker teker hesap soracağım!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, duygusal bir paylaşımda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2020 10:53 GÜNCELLEME 25.03.2020 16:45 Galatasaray
Merve Terim: Teker teker hesap soracağım!
Merve Terim: Teker teker hesap soracağım!

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

 

 

Merve Terim Çetin, yaptığı paylaşımda babası Fatih Terim'in hastanede yatıyor olmasından dolayı kendisinin üzgün olduğunu belirtti.

Merve Terim Çetin'in paylaşımındaki not şu şekilde;

 

 

24 saattir hiç uyumadım, gece olunca korkum daha da artıyor tam bu saatlerde başlıyor endişem; iyiye gidiyor olması yüreğime su serpmiyor, ama ordan çıkmadan da iyiyi düşünemiyorum tam, uzakta olduğum için daha da tedirginim, çalan son 2 geceyarısı telefonunda birinde dedemi, birinde anneannemi kaybettim, iyi düşünmeye çalışıyorum atlatacak diyorum, kuvvetli o diyorum, sonra bile bile göz göre göre bunun olmuş olmasını kaldıramıyorum, buna sebep olanların hiçbir bedel ödemeden evlerinde rahatça oturmaları kanıma dokunuyor, inanılmaz sinirliyim, buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum, haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum, Yaman'a belli etmemeye çalışıyoruz ama çocuk bu, seziyor, dedem sakallarını kesmemiş bir şeye mi üzgün, sen de o yüzden mi ağlıyosun dedi bugün, onun için güçlü olayım diyorum onu da beceremiyorum, kendimi teselli edip her şey yoluna girecek, geçecek diyorum ama akşam oluyor, akşam olunca haber alamıyoruz, bir türlü sabah da olmuyor, geçmiyor da zaman. Bir tek yazmak iyi geliyor sanırım, o bize olan her şeyi göğüsler hep, onun için ben de bunu göğüsleyebilsem onun için diyorum. Onu da yapamıyorum, hiçbir şey yapamamak da canımı acıtıyor, uzun lafın kısası ona bir şey olacak korkusunu içimden atamıyorum çünkü o bizim dağımız, ve dağımız giderse bağımız kopar bizim.

YORUMLAR 261 TÜMÜ
  • Sebahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Anladık acın var ama dünyada suan hasta sayısından haberin yok galiba şımarık kız hesap soracakmış yavaşşşş haddinizi bilin babanıza dua edin sizin başkalarından bir farkınız yok bunu anlayin
    Cevapla
  • Bayram 4 yıl önce Şikayet Et
    Ablam Allahın izni ile atlatacak.Fatih terim o. Cok seveni var benim gibi.takım tutmam.ama vatanina ve bayrahına hizmet etmis adamdir.bemde evladim anliyorum.inşallah iyileşecel
    Cevapla
  • Adı bende saklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz veya bu yorumu okuyan vatandaş sana sorum şudur.. Ehliyetsiz araç kullansan ve birini yaralasan ölüme teşebbüs yani böyle bir durumda siz olsanız ne olurdu. Ben söylim cezalardan ceza beğenin ama bu BUSE TERİM e ne oldu hiçbirşey.. Yurt dışında gezip tozan annen ve sensin kendinize öz eleştiri yapın..
    Cevapla
  • Türkiye'm 4 yıl önce Şikayet Et
    kimseye hesap soramazsın cici kız.bir tek senin baban bu illete yakalanmadı
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir sen değilsin...
    Cevapla
  • No name 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun de yeter...at içindeki fesatligi bak iyi gelecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR