Mariano'dan itiraf! "Sahaya çıkmayacaktık"

Galatasaraylı Mariano, "Erteleme kararından önce tüm oyuncular, teknik heyet ve yönetim bir araya gelerek, sahaya çıkmama kararı almıştı." dedi

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2020 10:26 GÜNCELLEME 29.03.2020 10:31 Galatasaray
Mariano'dan itiraf! "Sahaya çıkmayacaktık"
Mariano'dan itiraf! "Sahaya çıkmayacaktık"

Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, ülke basınına flaş açıklamalar yaptı. Liglerin ertelenmesini yorumlayan tecrübeli futbolcu, transfer konularında da önemli ifadeler kullandı:

 

 

"ERTELEME ZAMAN ALDI"

"Türkiye'deki yetkililerin ligleri erteleme kararı alması biraz zaman aldı. Türkiye, en geç ligleri tatil eden ülkelerden biri. Geçen haftaya kadar maçlar oynanıyordu. Bizim pazar günü için bir maçımız vardı tüm oyuncular, teknik heyet ve yönetimle bir araya gelerek, sahaya çıkmama kararı almıştı. Çünkü Türkiye'de liglerin devam edeceğini sanıyorduk."

 

 

"BREZİLYA'YA DÖNMEK İSTİYORUM AMA..."

"Brezilya'ya dönmek istiyorum ancak şu anda böyle bir şansım yok. Bordeaux'da oynadığım dönemden Fransa'da arkadaşlarım var ve onlar kulübün kendilerine Brezilya'ya dönmek, Fransa'da kalmak arasında istedikleri tercihi yapma şansını verdiğini söylüyor. İspanya'da da öyle. Ancak Türkiye'de maçları durdurmaları zaman aldığı gibi, maçlar da seyircisiz oynandı ve ne zaman döneceği de belirsiz. Bu yüzden böyle bir şansım yok."

"TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEM LAZIM"

"Fluminense çok sevdiğim ve bağlı olduğum bir kulüp. 3 yıl orada oynadım. Teklifleri değerlendirmem lazım. Temmuz ayına kadar sözleşmem var. Bugün, Tanrı'ya şükürler olsun ki finansal durum benim önceliğim değil. Yaşamak için güzel bir yer arıyorum, kızım ve ailem için güzel bir yer arıyorum. Rio de Janeiro'yu biliyorum, 3 yıl orada yaşadım, harika bir şehir. Gelecek tüm tekliflere açığım."

YORUMLAR 5
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    o maçta bulaşmadı corona fatih hocaya ve yönetime tarihlere bakın daha sonra bulaşmış ..
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ajitasyonu da nedense bay Terim ve talebeleri yapıyor. Son maç seyircili oynansin diye ciyaklayan kimdi peki, ayıp ayıp yalan hayatınız olmuş.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    esek gibi cikacaktin
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yüzsüssünüz siz ya.Herşeyi geçtim o tribünleri komple ilaçlatan babamdı dimi.Sizin itirazınız seyircisiz kararına oldu hep.Maç berabere bittikten sonra tamamen neden oynattınıza döndü iş.Size kalsa 50 bin kişi tribünde oynanacakdı maç.Ayrıca sıktı artık bu acitasyonlarınız.Beşiktaşda pozitif yok gs de futbolcularda pozitif yok demekki maçda bi sorun yok besbelli.Ama halen nelerin peşindesiniz.
    Cevapla
  • Gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha oku kardeşim adam sağlık üzerine konuşuyor ve ülkesine dönmek istiyor. Gs izin verse de ülkeme dönsem fikrinde. Ben yönetici olsam gitmek isteyene parasından vazgeçene yol veririm. Bonservisten zarara uğrayacağım futbolcu varsa mukavele ile borçlanırıp gönderirim. Çünkü empati yaptığım da şu anda yabancı futbolcuları ülkelerine göndermemek bence zulüm.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR