Ömer Bayram: Bu yıl futbol oynanmaz!

Galatasaray'da bu sezonun en büyük sürprizlerinden biri olan ve sözleşmesinin iyileştirilmesi gündemde olan Ömer Bayram, koronavirüs salgını ve yaşadıkları ile ilgili konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2020 17:02 GÜNCELLEME 18.04.2020 17:03 Galatasaray
Ömer Bayram: Bu yıl futbol oynanmaz!
Ömer Bayram: Bu yıl futbol oynanmaz!

Ömer Bayram'ın açıklamaları şu şekilde;

 

 

Açıkçası, ben bu yıl bir daha futbol oynanacağını sanmıyorum. Ağustos'da da, Eylül ayında da oynanmaz. Beşiktaş maçını seyircisiz oynadık. Bu bir komedyenin, seyirci olmadan şaka yapması gibi bir şey. Taraftar olmayınca, gerçekten heyecan da olmuyor. Seyircisiz futbol, futbol değil.

"HOCAMIZDA ÇIKTI, ENDİŞELENDİM"

 

 

Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıkınca endişelendim. Çevremdeki insanlarda henüz bir problem olmadı ama annem ve babam için de telaşlandım. Onları dışarı çıkmamaları, alışveriş yapmaları gerektiğinde de markette çok az kalmaları yönünde uyardım.

"AYRICALIKLI OLDUĞUMUZU UNUTMAMALIYIZ"

Ben şanslıyım, telefonuma iki dokunuşla, istediğim her şeyi sipariş edebiliyorum ancak birçok insan bunu yapamıyor. Biz futbolcular, ne kadar ayrıcalıklı bir grupta olduğumuzu hiçbir zaman unutmamalıyız.

"İLK SEZONUM ZOR GEÇTİ"

Benim tüm futbol hayatım değişimle geçti. Akhisarspor'da kupa kazandıktan sonra Galatasaray'a geldiğim ilk sene zor geçti. Alışmak zaman aldı. Çocukken hayalini kurduğum takımdaydım ancak çok fazla başarılı olmak istediğim için bu biraz geri tepti. Ancak yine de kendime inandım ve bu da iyi bir sezon geçirmemi sağladı.

"KUŞ GİBİ ÖZGÜRÜM"

Bu sezon kuşlar gibi özgürdüm. Geçen seneden dersler çıkardım ve mental ve fiziksel açıdan daha güçlendim. Geçen sezon her şeyi kusursuz yapmaya çalışıyordum ve bu olmadı. Şu anda çocukluk zamanlarımdaki gibi oynuyorum.

"TÜM EKONOMİ ÖLECEK"

Şu anda evde kalmak en iyi seçenek, tek seçenek. Konuşacak çok şey var, mesela küçük işletmeler ne olacak? Nasıl suyun üzerinde kalacaklar? Tüm ekonomi ölecek. Biz eğlence sektörüyüz, futbolun en son geri dönmesi mantıklı. Futbolda da yayın geliri alamadığı için birçok ligin kapanabileceği konuşuluyor. Benim kulübüm de belki kombine paralarının bir kısmını iade etmek zorunda kalacak ancak oyuncuların maaşlarına milyonlar ödeniyor. Bunları düşünürsen, karışık işler...

"YAKIN ZAMANDA BİR ŞEYLER DEĞİŞMEYECEKTİR"

Bilim adamlarını dinlemek lazım, sadece bir şeyler söylemek için söyleyenleri unursamayın. Yakın zamanda bir şeyler değişmeyecektir. Koronavirüs haberlerinden kaçış yok, her yerde bu haberler. Ama Ağustos ayında ligler başlarsa, eminim ki geride bıraktığımız bu günler çok uzak gelecek.

YORUMLAR 4
  • klas topçular 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fenerbahçenin hali ne olacak. Ömer bayram hakkında bile konuşuyorlar. Yahu adam galatasarayda hiç kesilmeden direk ilk 11 oynuyor. kolay mı galatasaray gibi bir dünya devinde ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU OLMUŞ GALATASARAYDA ilk 11 oynamak. fb den gelen oyuncuları görüyoruz, ilk 11 e giremiyorlar. galatasaray kadrosuna girmek öyle kolay değil. gerçekten ekstra topçu olmak gerekiyor. bu yüzden ilk 22ye girebilen topçularımız olağanüstü topçulardır. kendilerini kutluyorum.
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi sen kalmış tın boş konuşacak duyan da seni takımı tak başına kucaklıyor sanacak
    Cevapla
  • Gökmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir sen kalmıştın. Millete moral lazım. Şunun dediğine bak.
    Cevapla
  • Dagedog 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı olan konuşuyor herkes bilim insanı herkes tüm alanlarda uzman !! arkadaş böyle bir ülke nasıl olurda amerikalıları yenemez şaşılacak durum gerçekten
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR