Koronavirüs itirafı! 'Bizi Muslera durdurdu'

Koronavirüsün Türkiye'de ortaya çıkmasının ardından özel uçak kiralayıp ülkeden ayrılmayı düşündüklerini söyleyen Mariano, Uruguaylı kaleci Muslera'nın kendilerini engellediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2020 12:39 GÜNCELLEME 25.04.2020 12:40 Galatasaray
Koronavirüs itirafı! 'Bizi Muslera durdurdu'
Koronavirüs itirafı! 'Bizi Muslera durdurdu'

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Mariano, ESPN Brezilya’ya bir röportaj verdi.

 

 

Birbirinden önemli açıklamalarda bulunan Sambacı, koronavirüs salgını sonrasında Türkiye’den ayrılmak istediklerini ilk kez söyledi.

Mariano, “Herkes gibi Türkiye’de de lig durdu ve oyuncular evlerinde kalıyor. Neymar, Thiago Silva, Romarinho gibi bazı oyuncular Brezilya’ya döndü. Muslera, Falcao, Robinho ve ben de özel bir uçak kiralayıp Türkiye’den ayrılmak istedik ama Muslera geri dönmemiz zor olacağı için bizi engelledi” dedi.

 

 

"CAIÇARA VE MOSSORO DA BİZİMLE GELECEKTİ"

Mariano sözlerine şöyle devam etti: “Havalimanları da kapalıydı. Muslera 10 yıldır burada olduğundan bunun zor olacağı konusunda bizi uyardı. Türkiye’ye geri dönemeyeceğimizden bahsetti. Biz de vazgeçtik. Caiçara ve Mossoro da uçak kiralasak bizimle birlikte gelecekti. Bildiğim kadarıyla kimse buradan Brezilya’ya dönmedi. Bu durum tüm dünya için üzücü… Tüm bu yaşananların olabildiğince çabuk bitmesi için dua ediyoruz.”

KAYNAK : Akşam
YORUMLAR 4
  • yiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    Gittiğiniz yeri görsen.
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada artık hiç bir ülke güvenli değil. Brezilya ve Rusya da vaka sayıları son 2 haftada uçuşa geçti. Büyük ihtimalle bu 2 ülke Amerikadan sonra 2. ve 3. sıraya yükselcek.
    Cevapla
  • Alper ağa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesin o da gitmek istedi ama turkiye gibi ülkede sağlığı ordan daha iyi olacağı için gitmedi
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah en kısa zamanda biter.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR