Falcao için transfer açıklaması: "Ona bağlı"

River Plate Yöneticisi Enzo Francescoli, Galatasaray'dan Radamel Falcao'nun transferiyle ilgili konuştu ve "Zor ancak oyuncuya bağlı" mesajını yolladı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2020 16:52 GÜNCELLEME 04.05.2020 16:53 Galatasaray
Falcao için transfer açıklaması: "Ona bağlı"
Falcao için transfer açıklaması: "Ona bağlı"

İşte Francescoli'ni sözleri...

 

 

Herkes hayal kurmakta serbest ancak Falcao, Higuain ya da şu anda Avrupa'da olan herhangi bir oyuncunun geri dönme ihtimali, bizim futbolumuzla onların içinde bulunduğu durum arasındaki inanılmaz korkunç fark nedeniyle çok düşük.

Ben her zaman geri dönebilecek oyuncuları söyledim ancak bir oyuncunun buraya geri dönmesi için çok zorlu bir yol var. Birçok şeyi arkalarında bırakmaları gerekiyor. Kulüp olabilecek her şeyi yapar ancak bizim elimizde olmayanlar da var. Kısacası, bu durumlar daha çok oyuncuya bağlı.

 

 

River Plate Başkanı Rodolfo D'Onofrio da bir radyo programına bağlanarak, Falcao ile ilgili, "Onunla konuşmadık ancak bize gelmek istiyorsa, kapılarımız sonuna kadar açık" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın 2022'ye kadar sözleşme imzaladığı Kolombiyalı oyuncu yıllık 5 milyon euro garanti ücret alıyor. Takımın maliyetini düşürmek isteyen sarı-kırmızılılar da tüm oyuncular için gelen teklifleri değerlendirmeye sıcak bakıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR