Galatasaray'dan tepki! "Kulübümüzü bağlamaz"

Galatasaray Kulübü, Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun TFF'nin kararı hakkındaki açıklamaları üzerine açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2020 16:01 GÜNCELLEME 12.05.2020 16:01 Galatasaray
Galatasaray'dan tepki! "Kulübümüzü bağlamaz"
Galatasaray'dan tepki! "Kulübümüzü bağlamaz"

Galatasaray Kulübü, Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun ligin geleceğiyle ilgili görüşlerini kamuoyuyla paylaşmasının ardından açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, Hamamcıoğlu'nun açıklamasının, Galatasaray Kulübü bağlamadığını açıkladı.

Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun "TFF'nin '12 Haziran'da ligler seyircisiz oynanacaktır' kararını çok yadırgıyorum. Fikirlerine çok değer verdiğim kulüp üyelerimiz, dostlarımızla konuştuğumda belki ilk 4 sırada yer alan takımlar arasında bir play-off yapmak olabilir. Çünkü puan sıralamasına bakınca şampiyon olma olasılığı olan 4 kulüp var. Bunlar arasında play-off yapılabilir. 12 Haziran'da değil de daha ileriki bir tarihte olabilir. Ligden de düşme kalksın ve seneye de lig 20 takımla oynansın." sözleri üzerine yapılan açıklamada, bu sözlerin Hamamcıoğlu'nun kendi görüşü olduğu ve kulübün fikrini yansıtmadığı belirtildi.

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

"Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun görev, yetki ve sorumluluğundaki konular hakkında kulübümüzü temsilen sadece Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve bu konuda yetkilendirilmiş yönetim kurulu üyeleri açıklamalarda bulunabilir.

Bunların dışında yapılan açıklama ve görüşler kişilerin şahsi görüşleri olup, kulübümüzü bağlamaz.

Bu kapsamda Galatasaray Spor Kulübü adına yetkili ve sorumlu kişiler dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Diğer taraftan, Futbol A Takımımız Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerin oynanması yönünde almış olduğu karar doğrultusunda antrenmanlara devam etmektedir."

 

 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    cok konusuyon
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Verin şu kupayı bunlara da soksunlar müzelerine, meşgul etmesinler milleti boşu boşuna. Bu ne böyle arkadaş, yiye yiye doymadılar daha.
    Cevapla
  • Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kadar borca girdiler. Bankalarla anlaşma yaptılar. Dün oynamasın diye yalandan corona hastalığına sığınanlar bugün binlerce vaka varken oynansın diye yaygara koparıyor. Bu cin con herhalde ülkeyi yönettiğini sanıyor.
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetiyor zaten..
    Cevapla
  • kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    özet müthiş...
    Cevapla
  • Değil mi? 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında tüm dünyada tüm spor organizaayonları mart ayına kadar iptal olsa ve marttan itibaren herşey kaldığı yerden devam etse. Herkes 1 yıl kaybetse ama risk ortadan kalksa dünya rahat bir nefes alsa
    Cevapla
  • alia 3 yıl önce Şikayet Et
    bir şekilde şampiyon olup şampiyonlar ligi geliri almazsanız falcao gibi gençlere milyon euroları nasıl vereceksiniz.sizin fransa sevdanız(fransa ya milyon euroları akıtma sevdanız) ne zaman bitecek.marttaki çığırtkanlığınızı da unutmayın,ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun biraz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR