Efecan'dan Emre Akbaba itirafı! 'Fenerbahçe'yi duyunca morali bozuldu'

Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca gündeme dair konuşurken eski takım arkadaşı Emre Akbaba ile ilgili de bir itirafta bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2020 14:56 GÜNCELLEME 21.05.2020 14:57 Galatasaray
Efecan'dan Emre Akbaba itirafı! 'Fenerbahçe'yi duyunca morali bozuldu'
Efecan'dan Emre Akbaba itirafı! 'Fenerbahçe'yi duyunca morali bozuldu'

Alanyaspor'un yıldız ismi Efecan Karaca, ev ve idman arasındaki korona günlerinde Sözcü'ye konuştu.

 

 

Futbol oynamayı çok özlediğini ifade eden Efecan, "Korona'nın bizi soktuğu hale bakın. Sağlık tabii ki her şeyden önemli ama futbolu da çok özledim. İnşallah herkes sağlığına kavuşur ve güzel günlere geri döneriz. TFF'nin alacağı her kararı saygıyla karşılayacağım. Bu süre zarfında çok çalıştım. Vaktim çocuklara bakarak ve çalışarak geçti" dedi.

"Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum. Galatasaray'a gitmek istiyorum dedi"

 

 

Tecrübeli futbolcu, eski takım arkadaşı Emre Akbaba'nın Galatasaray'a transferiyle ilgili bir detayı da açıkladı. Emre'nin gerçek bir Galatasaraylı olduğunu ifade eden Efecan, "Transfer sürecinde idmana çıktık. Genel menajer sahaya geldi. 'Fenerbahçe ile anlaştık Emre' dedi. Biz onu alkışlayıp uğurlarken bu sözleri duyduktan sonra morali bozuldu. Hiç yüzü gülmedi. İdmandan sonra 'Ne oldu' dedim, 'Ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum. Galatasaray'a gitmek istiyorum' dedi" diye konuştu.

"Gerçek bir Galatasaraylı diyebilirim"

Efecan, "Ondan sonra Galatasaray devreye girdi. Alanyaspor'un istediği bonservisi verip anlaştılar. Büyük fedakârlıklar yaptı hem maddi olarak hem manevi olarak. Kimse bunları bilmiyor. Gerçek bir Galatasaraylı diyebilirim" dedi.

"Erol Hoca her takımı çalıştırır"

İsmi zaman zaman Fenerbahçe ile anılan Teknik Direktör Erol Bulut'la ilgili de konuşan Efecan, "Hem hocalık hem insanlık olarak çok ileride bir insan. Bize hem savunma yapmayı hem de hücumu yani kompakt oynamayı öğretti. Erol Hoca üç büyüklerin yükünü çekebilecek kalite ve donanımda. Fenerbahçe'ye giderse çok başarılı olur, buna yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"İnşallah seneye EURO 2020'de olurum"

Hayalinin ve hedefinin Milli Takım forması giymek olduğunu da söyleyen Efecan, "Buralara çok çalışarak gelip nasıl Efecan olduysam üstüne kata kata yoluma devam edeceğim. Asla pes etmem ve çok çalışırım. En büyük hedefim Milli Takım'da oynamaktı. Çok şükür bunu başardım. İnşallah seneye EURO 2020'de olurum. Her futbolcunun üç büyük kulüp sevdası vardır ancak olmazsa da önemli değil Alanya'da çok mutluyum, burası benim evim" diye konuştu.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Tatu 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız yorum yapın oda kaybolup gidecek bu gidişle sakatlık sekteye uğrattı zaten ama keşke başarılı olsa
    Cevapla
  • mello 3 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bütün başkanları bağlamışlar kuyruklarından. futbolcuda delikanlı değilse herkesi alıyorlar yıllardır.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonel futbolcu takım tutmamalı. İnşallah bir süre sonra kapı önüne konmaz. Bütün takımlarda menfaat bittimi yallah derler. O zaman fb ye haber gönderir beni alın diye.
    Cevapla
  • Misafire 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerden vefasız takım mı var ya. Kaç tane Tarık kaçırıp yaktınız kaç tane bilmem ne. Bence gayet güzel yapmış. İstemediğin yerde sen gidip çalışıyor musun?
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı fedakarlığı Alanya spor galataray maçında tüm Türkiye görmüştü
    Cevapla
  • Ozan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle
    Cevapla
  • Kıskanma 3 yıl önce Şikayet Et
    Çalış seninde olsun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR