Terim'den sürpriz Diagne kararı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geleceği soru işareti olan golcü Mbaye Diagne için son kararını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2020 16:02 GÜNCELLEME 06.06.2020 16:03 Galatasaray
Terim'den sürpriz Diagne kararı!
Terim'den sürpriz Diagne kararı!

Koronavirüs sebebiyle büyük bir ekonomik darlık içerisinde olan kulüpler hem bu sezon hem de gelecek sezon futbolcuların maaşlarını indirmek için görüşmelerini sürdürüyor.

 

 

11 FUTBOLCU GİDECEK

Gelecek sezon kiralık, sözleşmesi biten ve yüksek maliyet başlıkları altında olmak üzere 11 futbolcusu ile yollarını ayıracak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'den sürpriz bir karar geldi.

 

 

FATİH TERİM KADROYA ALACAK

Galatasaray ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam etmek isteyen Diagne'ye bir şans daha verecek olan Fatih Terim, Senegalli futbolcuya Temmuz ve Ağustos dönemlerinde yapılacak olan kamp çalışmalarında yer verecek.

6 MİLYONLUK TEKLİF GELİRSE SATILACAK

Diagne'yi kamp kadrosuna alacak olan Fatih Terim, bu süre içerisinde kulübün belirlediği 6 milyon euroluk bonservis bedeline yakın bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun satışına izin verecek.

KİRALAMAYA DA AÇIK

Diagne'ye bonservis bedeli içeren herhangi bir teklif gelmemesi durumunda bu kez de Diagne'nin 2.5 milyon euroluk maaşının tamamını karşılayabilecek şekilde bir kiralama teklifi gelirse sarı-kırmızılı yönetim bunu da değerlendirmeye alacak.

DİAGNE AYRILMAK İSTEMİYOR

Diagne'nin kariyerine Galatasaray'da devam etmek istemesi ve menajeriyle yaptığı görüşmelerde önceliğini "İstanbul" olarak belirleyip "Bana teklif getirme" demesi sarı-kırmızılı yönetimin elini kolunu bağlıyor.

DIAGNE NE DEMİŞTİ?

Gelecek sezon kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini dile getiren Diagne, "Gelecek sezon Galatasaray forması altında mücadele edeceğim ve şu anda başka bir kararım yok. Kulübümde sözleşmem var ve bu kulüp forması altında mücadele edeceğim için gururluyum"

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • diagne dönmeli. 3 yıl önce Şikayet Et
    öyle kritik yerlerde gol attı ki galatasaray büyük hizmet etmiş bir adam bu diagne. rize maçında attığı gol galatasarayı şampiyon yapmıştı. inanmayanlar şampiyon olduğumuz seneki rize maçını izlesinler. adam süper golcü. galatasarayın hatası galatasaray düşmanlarının diagne aleyhine yaptıkları kampanyaya inanmaları. diagne de falcao gibi faydalı olabilir. gol makinası falcao ve gol makinası diagne galatasarayı uçurur.
    Cevapla
  • Doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Fırsatçı galatasaray. Haydan gelen huya gider
    Cevapla
  • kosovali_prizren 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya fati terim tutmazdi ama elerinde patladi kimseye satamiyorlar baren kalsin dediler
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    falcao ile denenmeli adam durduk yere o kadar gol atmadı
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih hocam lütfen diagneyi kadroda tut. adam kaliteli golcü. galatasarayın düşmanlarının yorumlarını dinlemeyin. diagne ve falcao galatasarayı uçururlar. diagne ve falcao leblebi gibi gol atıyorlar.
    Cevapla
  • recep 3 yıl önce Şikayet Et
    güzel abim yapmaya diagne 5 para etmez adam ın parası geçikti diye adm ben gitmek istiyorum dedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR