Galatasaray'da Marcao takımla çalıştı

Galatasaray, Süper Lig’in 30’uncu haftasında pazar günü evinde Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılılarda Brezilyalı defans oyuncusu Marcao, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2020 17:06 GÜNCELLEME 03.07.2020 17:06 Galatasaray
Galatasaray'da Marcao takımla çalıştı
Galatasaray'da Marcao takımla çalıştı

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenman dinamik ısınmayla başladı. Sarı-kırmızılı futbolcular daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas oyunu oynadı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

 

MARCAO TAKIMLA ÇALIŞTI

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan oyunculardan Marcao, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Radamel Falcao ise takımdan ayrı özel bir program dâhilinde çalışma yaptı. Fernando Muslera, kaleci antrenörleri eşliğinde salonda beyin el göz sinir sistemi çalışması ve sahada blokaj tekniği çalışması gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra karşılaşma öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR