Ahmet Çakar: Sörloth bu ülkeye fazla!

Ahmet Çakar, Trabzonspor'un Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettiği maç sonrası Alexander Sörloth'u övdü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2020 10:42 GÜNCELLEME 06.07.2020 10:42 Galatasaray
Ahmet Çakar: Sörloth bu ülkeye fazla!
Ahmet Çakar: Sörloth bu ülkeye fazla!

Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un Galatasaray karşısında 3-1 kazandığı mücadeleyi köşesinde değerlendirdi. Bu yazıyı Sabah gazetesini satın alarak ya da buradan ulaşabilirsiniz.

İşte Ahmet Çakar'ın yazısından öne çıkanlar:

"Maç bir başladı ki tam bir halı saha. İki takım da defans önlemleri almaksızın karşılıklı pozisyonlar buldu. Geniş bir orta saha, yakalanan ama yararlanılamayan pozisyonlar... Aslında oyun dengedeydi. Ta ki Feghouli adlı bir sorumsuzun yaptığı ihanete kadar. Kendini attırdı. Bu tür maçlarda hele hele böyle bir sıcak havada, bir de üstelik kazanmak zorundaysanız 11'e 10 oynamak büyük handikaptır. Devre biterken penaltı geldi ve aslında Trabzonspor bence maçı orada kazandı. İkinci yarı kontrol Trabzon'daydı. Ve tabii Novak'tan kendi klasiğine uygun yine çok güzel bir kafa golü izledik. Sörloth ise Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biri. Attığı 3. gol müthiş. Topu alışı, sıyrılışı ve vuruş tekniğiyle 'Artık ben Türkiye'de kalamam, buraya çok fazlayım' der gibiydi."

"CÜNEYT ÇAKIR ÇOK DOĞRU YÖNETTİ"

"Dün gece Cüneyt Çakır bir kez daha dünyanın en iyilerinden biri olduğunu gösterdi. Millet diyor ki, 'Niye sen kırmızı kartı vermedin, niye direkt penaltıyı çalmadın...' Penaltı çok enteresan bir pozisyondu. Tıpkı G.Saray'ın kazandığı penaltı gibi vuruştan sonra darbe var. Feghouli'yi direkt atmamasını da VAR'dan yardım alarak atmasını doğru buluyorum. Zira bileğine darbe almış düşerken Da Costa'nın göğsüne ayağını kasten mi vurdu, yoksa düşerken gayri kasti mi çarptı bunu VAR'dan görmesi de doğruydu."

 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Cuneyt çakır 2 defa vara gitti. Varda bile incelenmeyecek pozisyonlardi. Bariz kırmızı ve bariz penaltı kimse laga luga yapmasın gs kazanmak için şampiyonlar ligine gitmeyi garantilemek icin çıktı sahaya şaibe yoktu. Hakkıyla kazandi.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kadar futbol gericisi biri yok,bir ülke bu kadarmı aşağılanır bence sen olmasan daha iyi olur
    Cevapla
  • Atilla 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen de fazlasin turkiyeye
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok..Türkiye ona fazla
    Cevapla
  • Masal 3 yıl önce Şikayet Et
    Hikayeler, hikâyeler... Cüneyt Çakır 'ın yönettiği maçları özetlersen Trabzon un engelidir. Var olmasaydı yine engellemiş olacaktı. Trabzonla Galatasaray i yer değiştirin, aynı hareketler olsaydı, var a bakmaya gerek bile duymaz direk verirdi. Futbol gerçekten spor değil, kendi içinde siyaset, ticaret, adaletin bolca ihmal edildiği bir mecra.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen FB-TS maçında Gökhan Gönül'ün hocam kasıt yok demesine rağmen Aykut Akgün'ü atan aynı cüneytti.
    Cevapla
  • kadaruksa.. 3 yıl önce Şikayet Et
    on numara beş yıldız yorum...
    Cevapla
  • sariyerli 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bırak palavrayı ahmet yani gelmiş gecmiş en iyi forvetiymiş. o dısarıda kolaydı öyle oynamak.Turkiyede herkes oynar . Oynasında göreyim.
    Cevapla
  • Alper TS 3 yıl önce Şikayet Et
    Murici yere göğe sigdiramiyordunuz ))
    Cevapla
  • ElliSekiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş ne yazdığını kendin anladın mı? Ahmet Çakar , Sörloth için en iyisi demiyor en iyilerinden birisi diyor ki adam gerçekten çok iyi golcu nazar değmesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR