İşte Ömer Bayram'ın Fenerbahçe'ye cevabı

Galatasaray'da Ömer Bayram'ın Fenerbahçe'den gelen teklife verdiği yanıt ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2020 12:17 GÜNCELLEME 18.07.2020 21:18 Galatasaray
İşte Ömer Bayram'ın Fenerbahçe'ye cevabı
İşte Ömer Bayram'ın Fenerbahçe'ye cevabı

Ömer Bayram'a F.Bahçe'den gelen teklif basında yer almıştı. Emre Belözoğlu, Galatasaray'dan bir süredir parasını alamadığı iddia edilen Ömer Bayram'a "Serbest kal bize gel" teklifi yapmıştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Ömer Bayram, "Bazı medya organlarında 6 aydır maaş alamadığım yönünde yer alan haberler tamamen asılsızdır" sözlerine yer verdi.

Ömer Bayram'dan Fenerbahçe'nin teklifine dair bir açıklama ise gelmemişti. 28 yaşındaki oyuncunun bu öneriye "Teklifinize teşekkür ederim ama ben Galatasaray'da kalacağım" yanıtı verdiği ortaya çıktı.

Ömer Bayram'ın 30 Haziran 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • vangolu 3 yıl önce Şikayet Et
    fb resmi teklifmi yaptı atip tutuyorsunuz kral emre belezoglu
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fenerbahçe nasıl bir klüptür, Galatasaray'ın talip olduğu futbolcuları ayart, Galatasaray'ın gönderdiği futbolcuları al, Galatasaray'ın futbolcularını almaya çalış, Galatasaray alt yapısında yetişmiş futbolcuyu al başına teknik adam olarak koy, milleten yardım dilen sonra da biz cumhuriyetiz diye ortalıkta dolaş nasıl bir klüptür bu anlayan bana anlatabilir mi acaba?
    Cevapla
  • Gfb 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kimki fenerbahcem bunu ayartsin futbol akli olmayan biri bunun icin boyle seyler yapmaz fener kimse icin yapmaz bunlar galatasarayin ve hocasinin isi kritik maclardan bir hafta once rakip takimin en iyi oyuncusuna teklif yapip kafa sulandirma taktikleri
    Cevapla
  • recep- 3 yıl önce Şikayet Et
    bu fener emreyle giderse daha çok muriç ler yer bitirir. çünkü keskin sirke devemlı küpüne zara verir.
    Cevapla
  • recep- 3 yıl önce Şikayet Et
    SN fatih hocam sen imparatorsun ve senin bu güzide takım da bitmez kredin var sen bu takımın sembolüsün tek isteğimiz bu geçlere güvem men ve önlerini açman seneye geçlerimizden çok şey bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR