Galatasaray'da ayrılık! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Galatasaray'ın sağ bek oyuncusu Mariano, sarı-kırmızılı takımda son antrenmanına çıktı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2020 13:26 GÜNCELLEME 22.07.2020 16:27 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı
Galatasaray'da ayrılık! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan sağ bek oyuncusu Mariano, sarı-kırmızılı ekiple son antrenmanına çıktı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray'daki son antrenmanına çıkan Brezilyalı futbolcumuz Mariano, idman sonrasında takım arkadaşları ve teknik heyetimizle vedalaştı. Emeklerin için teşekkürler. Yolun açık olsun Mariano!" ifadeleri kullanıldı.

 

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da, ayrılıklar da gerçekleşmeye başladı. Sarı-kırmızılılarda ilk olarak Japon yıldız Nagatomo takımdan ayrılırken daha sonra Henry Onyekuru kulübü tarafından çağrılmıştı. Galatasaray'da Selçuk İnan futbolu bırakırken son olarak Mariano da takımla son antrenmanına çıkmasının ardından 'parçalı' formaya veda etti.

"Onu tanıdığım için çok memnunum"

Mariano'nun önemli bir oyuncu ve önemli bir insan olduğunu belirten Fatih Terim, "Kendisiyle çalışmaktan çok mutlu oldum. O mevkinin en zeki ve en teknik oyuncularından bir tanesi. Oyun taktiğini o mevkiden organize edecek yetenekte birisi. Ailesine ve kendisine mutluluklar diliyorum. Onu tanıdığım için çok memnunum. Kulübüm adına, şahsım adına, arkadaşlarım adına tüm Galatasaraylılar adına teşekkür ediyorum." dedi.

Mariano: "Galatasaray bir taraftar kazandı"

Galatasaray'da güzel günler geçirdiğini belirten Mariano, "Üç senedir buradayım. Beraber dört tane kupa kazandık. Başta hocama, ekibine ve bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bu sezonun istedikleri gibi geçmediğini vurgulayan Brezilyalı oyuncu, şöyle konuştu:

"Daha önce yaşadığımız başarılar ortada. Galatasaray bir taraftar kazandı. Sizi uzaktan da olsa hep destekleyeceğim. Hepinize mutluluklar ve başarılar diliyorum. Bugün son antrenmanıma çıktım. Tabii ki duygu dolu anlar yaşandı. Burada çok neşeli, mutlulukla dolu, güzel 3 sene geçirdim. 2 senede kazanılan 4 kupa var. Takımımla beraber önemli işler yaptığımı düşünüyorum. Özellikle başta hocam olmak üzere bütün teknik ekibe, takım arkadaşlarıma, bütün taraftarlara çok teşekkür etmek istiyorum. Benim her zaman yanımda oldular. İlk günden son güne kadar bana destek oldular. Şimdi Brezilya'ya gidiyorum ama kalbim ve dualarım sizinle olacak. Galatasaray'ı desteklemeye devam edeceğim. Her şey için çok teşekkür ediyorum."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 4
  • Ender 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon çok kötüydü. FB hemen alır şimdi. Bir Anadolu kulübü ucuza alabiliyosa almalı ihtiyacı olan bir Anadolu takımında uygun maliyetle oynayacaksa çok faydalı olabilir
    Cevapla
  • Ender 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon çok kötüydü. FB hemen alır şimdi. Bir Anadolu kulübü ucuza alabiliyosa almalı ihtiyacı olan bir Anadolu takımında uygun maliyetle oynayacaksa çok faydalı olabilir
    Cevapla
  • Galatasaraylı 3 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle yolun açık olsun. Daha iyi bekler gelir inşallah
    Cevapla
  • hz. osman(RA) 3 yıl önce Şikayet Et
    güle güle şampiyon. seni unutmayacağız.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR