Galatasaray transfer bombalarını arka arkaya patlatacak!

Süper Lig'de dün akşam oynanan Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasıyla sezonu kapatan Galatarasay'da, bugünden itibaren tüm enerji transfere harcanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 25.07.2020 18:19 GÜNCELLEME 26.07.2020 00:38 Galatasaray
Galatasaray transfer bombalarını arka arkaya patlatacak!
Galatasaray transfer bombalarını arka arkaya patlatacak!

Koronavirüs salgını nedeniyle futbola verilen aradan itibaren yeni sezon kadrosu için hazırlıklara başlayan sarı-kırmızılılar vites artıyor. Takımda büyük bir revizyon yapacak ve birçok oyuncuyla yollarını ayıracak Galatasaray, genç ve maliyeti düşük tecrübeli oyuncular üzerinde duruyor.

 

 

Süper Lig'de dün akşam Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan ve sezonu 56 puanla noktalayan Galatasaray'da yönetim, yeni sezonda takımı hedeflere taşıyacak bir kadro oluşturmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

ÜÇ İSİM BİTTİ

Pandemi nedeniyle futbola ara verilmesinden bu yana transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, üç transferi şimdiden bitirdi. Galatasaray, Demir Grup Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Emre Kılınç, Çaykur Rizespor ile kontratının sonunda olan Oğulcan Çağlayan ve Anagold 24 Erzincanspor'dan Kerem Aktürk ile anlaşma sağladı.

FLORYA AKADEMİNİN ÖĞRENCİLERİ DÖNÜYOR 

Galatasaray'da teknik heyetin 'fırsat transferi' olarak baktığı Arda Turan, Emre Çolak ve Semih Kaya da yeni kadro tahtasında yazılı durumda. 'Florya akademisi'nden yetişen bu üç oyuncuyu Fatih Terim yeniden takımda görmeyi çok istiyor.

MARİANO'NUN YERİNE OMAR

Sarı-kırmızılılar, takıma veda eden Brezilyalı defans oyuncusu Mariano'dan boşalan yeri Omar Elabdellaoui ile dolduracak. Bonservis bedeli ödenmeyecek 28 yaşındaki Norveçli milli futbolcuyla yıllık 1.5 milyon Euro'ya el sıkışıldı.


MENSAH MAİCON'A BAĞLI

Orta sahayı da güçlendirmek isteyen Galatasaray, transfer listesinin üst sıralarına Hes Kablo Kayserispor'un Ganalı milli oyuncusu Bernard Mensah'ı yazdı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a kiralanan Brezilyalı stoper Maicon'un satılması halinde Mensah kadroya katılacak.

KENAN KARAMAN'IN MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Yurt dışındaki Türk futbolcuları da yakından takip eden yönetim, Almanya Bundesliga'da küme düşen Fortuna Düsseldorf'un milli forveti Kenan Karaman'ın menajeriyle görüştü. Kulübüyle 2 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan 26 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'e pek sıcak bakmadığı ancak futbolcuyu ikna için tüm şartların zorlandığı öğrenildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Alın aman yıldız doldurun. Avrupaya gitmek yok, gelir sıfır, gider çuvalla olsun ne önemi var.
    Cevapla
  • Rambo GS 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre mor da geri dönmesi lazım, emre colakla semih dönerse emre morun yüzde yüz gelmesi gerekir şans vermek lazım
    Cevapla
  • Ben sen 3 yıl önce Şikayet Et
    İMPARATOR FATİH TERİM imparator..
    Cevapla
  • Abdurrahman 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gs nin para nereden geliyor, hiçbir başarı yok tonlarca maaş gideri hala transfer deniliyor
    Cevapla
  • Ern 3 yıl önce Şikayet Et
    GS son dönemlerde düzgün yönetiliyor.gelir gider tabloları pozitif.kuşlar anlamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR