Fatih Terim transfer listesini 3'e böldü!

Transfer için yapılan birinci grupta bonservisi elinde olan ve anlaşmaya varılan isimler var. İkinci grup kiralanacaklar, üçüncü grup ise tapusu alınacak oyunculardan oluşuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2020 11:41 GÜNCELLEME 28.07.2020 20:47 Galatasaray
Fatih Terim transfer listesini 3'e böldü!
Fatih Terim transfer listesini 3'e böldü!

Bu sezon hedeflerini gerçekleştiremeyen ve ligi bitirdiği sıra itibarıyla hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da değişim için düğmeye basıldı. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi gelirleri olmadan transfer bütçesi oluşturmak zorunda kalan sarı-kırmızılılar takviye listesini de üçe böldü.

Birinci grup; bonservisi elinde olan ve şu ana kadar anlaşmaya varılan Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Omar Elabdellaoui, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kaya, Emre Çolak ve Arda Turan'dan oluşuyor.

İkinci grupta ise Beşiktaş ile sözleşmesi biten Caner Erkin ve Genoa'nın kiralamayı düşündüğü Sinan Gümüş var.

Üçüncü grup ise tapusu alınacak oyunculardan oluşuyor. Bu grupta ise F. Düsseldorf'un stoperi Kaan Ayhan ve Kayserisporlu Mensah var. Bu oyuncular için kulüpleri ile ilk temaslar kuruldu. Ancak G.Saray'da bu transferlerin bitirilmesi için mevcut kadrodan satılacak isimlerin getireceği bonservislere ihtiyaç var.

Bu arada G.Saray forma göğüs reklamı için 'SIXT rent a car', sırt için ise Magdeburger firmasıyla ikişer yıllık anlaşma imzaladı. Başkan Mustafa Cengiz her iki anlaşmadan 60 milyon liralık bir gelir elde ettiklerini belirtti. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    İmparator işini bilir merak etmeyin.bu sene olmadı olmaması doğal şampiyon belliydi,ilk iki maçta bizi bitirdiler,sonrası geldi önemli değil bu sene oluruz.transferler şuan için iyi abartmaya gerek yok. Zaten maddi sıkıntı var.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Eskici Dükkanına Döndük
    Cevapla
  • Muhittin atik 3 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca gs pandemiden kondisyoner gelmedi diye bu hale düşmüşse alınacak çoook daha dersler var demektir musleranın sakatlığı bahane olmamalı.
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    ardayla caner ne iş bunlar takımın kimyasını bozar hocam aklını başına topla bunlar anca gece kulübünde oynar demedi deme
    Cevapla
  • Mami 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden boş boş konuşma Canerin nesini tanıyorsun cocuk evinden çıkmıyor... Ne cok seviyorsunuz bilmeden atmayı ya
    Cevapla
  • Vatan candır 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs alacağı futbolcu genç olacak kiraliyacagi futbolcu olgun olacak 40 yaşındaki ni ne yapacaksın alıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR