Emre Akbaba'dan büyük fedakarlık!

Galatasaray'da yıllık 9.2 milyon TL kazanan Emre Akbaba takımda kalmak isterken, ücretini düşürüp kontratını uzatmaya da sıcak bakıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2020 10:27 GÜNCELLEME 29.07.2020 10:39 Galatasaray
Emre Akbaba'dan büyük fedakarlık!
Emre Akbaba'dan büyük fedakarlık!

Galatasaray yönetimi, yıllık 9.2 milyon TL kazanan Emre Akbaba ile temaslara başladı. Deneyimli yıldız takımda kalmak isterken, ücretini düşürüp kontratını uzatmaya da sıcak bakıyor.

 

 

Sarı-kırmızılı formayı giydiği ilk 1 senede iki ciddi sakatlık yaşayan Emre, ocak ayında takıma geri döndü. Henüz beklentileri karşılayamayan 27 yaşındaki hücum oyuncusundan hem hocası Fatih Terim hem de yönetim yeni sezonda çok umutlu.


10 NUMARAYA HAZIR

Belhanda'nın satılması halinde 10 numaralı formanın yeni sahibi olacak Emre Akbaba, 1 milyon 750 bin euro alıyor. Özel maddeyle euro kuru 5.3'e sabitlendiği için 9.2 milyon TL kazanan Emre'nin sözleşmesi 1 yıl sonra sona eriyor.

 

 

Yönetim, önümüzdeki günlerde yıldız futbolcuyu görüşmeye çağıracak ve sözleşmesini uzatmaya çalışacak. Sarı-kırmızılı yetkililer, "Sana 4 milyon euro bonservis verdik ve senden kolay kolay vazgeçmeyeceğiz" dedikleri Emre Akbaba'dan ücretinde indirim yapmasını, garanti parasının euro yerine TL olarak değişmesini isteyecek. (Sabah)

YORUMLAR 5
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski yorumlarıma bakabilir siniz. O zamanda söylemiştim boş bir transfer olduğunu. Aynı düşüncem devam ediyor.
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten geldiğinden beri hep sakat baya fedakarlık yapması lazım oynadığı maçlarda da vasat performansını arttırmalı sakatlanmamaya çalışmalı
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    aman ne büyük fedakarlık.
    Cevapla
  • esedullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten fedakarlıkları hep türk oyuncılardan isteyin ama yabancılar milyonları gerekirse fifa yoluyla bile alsınlar bçzim çocukların günahı ne. Bence yabanvıları alırken bu kadar bonkör davranılmamalı. Bu adaletsizliği yaparsanız takımda huzursuzluk çıkar
    Cevapla
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Şuan futbolcularda yerli oyuncular daha çok gelirleri oluyor yabancı futbolcu 3 milyon euro alıyor yurt dışına çıkardığında o parayı avrupadaki para değeri 3 tane ev parası yerli futbolcu 21 milyon tl alıyor türkiyede 21 ev parası Şuan dolar euro 2,20 civarı olsaydı bizim yerli futbolcular ne kazanacaktı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR