Galatasaray'dan Falcao kararı! 'Ya indirim ya ayrılık'

Yıllık net 5 milyon Euro kazanan Falcao'nun maaşını 3.5 milyon Euro'ya düşürmek isteyen Galatasaray pazarlıklara devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2020 13:03 GÜNCELLEME 11.08.2020 13:22 Galatasaray
Galatasaray'dan Falcao kararı! 'Ya indirim ya ayrılık'
Galatasaray'dan Falcao kararı! 'Ya indirim ya ayrılık'

Yeni sezon için yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde top başı yapacak olan Galatasaray, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan yüksek maaşlı oyuncuların indirime gitmesini talep ediyor.

 

 

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; koronavirüs sonrası ekonomisi bozulan Cimbom, ilk olarak takımda en yüksek maaş alan isim olan Radamel Falcao'nun indirime gitmesi için görüşmelerini sürdürüyor.

İNDİRİM OLMAZSA AYRILIK KAPIDA

 

 

Karantina döneminde takımdaki tüm oyuncuları yalnızca geçen sezon için yüzde 15 indirim yapmaya ikna eden Cengiz yönetimi, şimdi bu anlaşmanın devam etmesini ve oranın arttırılmasını talep ediyor. Galatasaray'dan yıllık net 5 milyon Euro kazanan Kolombiyalı yıldızın maaşını 3.5 milyon Euro'ya düşürmek isteyen yönetim, Falcao'nun menajeriyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Önümüzdeki sezon bonuslarla birlikte 7 milyon Euro'yu bulan maaşı ödemekte zorlanacaklarını bilen Sarı-Kırmızılı yönetimin, aksi halde Falcao'nun takımdan ayrılması görüşünde olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Elini kalbine koy Falcao.
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    getirirken şov yap şimdi parasını vereme
    Cevapla
  • eşeğin sakalığı 3 yıl önce Şikayet Et
    6 KOCA AY... geldiydi ha... gelecekti haaaa diye sabahladık !!!!!!! yollarını gözledik !!!!!!! havaalanlarında omuzlarda karşıladık... sonuç? bla bla bla.... ))))))))))) geleneksel türk transfer yeteneği ve iş bilirliği...
    Cevapla
  • müge 3 yıl önce Şikayet Et
    feghouli belhanda ve diagne gönderilmediği takdirde adam maaşını neden indirsin aptalmı diagne 2.8 feghouli 3.8 belhanda 3.7 kazanırken dünya çapında olan adama 3.5 saçmalık olur...bunlar ..dursun özbek in Galatasaraya kazığıdır...kanun yokki klübü zarara uğratmaktan dava açılması ve zararın tazmin edilmesi lazım..oh ne ala...kulubü batırsınlar hesap vermeden defolup gitsinler...maksimum %3 zarar ettirebilirler maddesi eklenmelidir ...hatta zarar ettirmemelidirler...kulüpler babalarının çiftliği olduğu sürece kayyuma giderler..
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşındaki sakat futbolcuya ,hemde oynamadan yıllık 56.000.000,00 (Ellialtımilyon)TL veren hangi kulüp olursa olsun ,yöneticileri ,antrenörleri veya teknik direktörleri derhal istifa etmeli parayı da ceplerinden vermelidirler.İki yılda 112.000.000,00 TL Ülke ne halde,dünya ne halde ,gençlerimiz ,öğrencilerimiz ne halde sen tut bu kepazeliğe ihanete bak.Lanet olsun böyle spora ve futbola.Ondan sonra gözyaşları içinde asgari ücretli taraftarlardan yardım dilenirler.Haram zıkkım olsun,burnunuzdan fitil fitil gelsin.Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR