Ali Koç, Mert Hakan için Galatasaray'a tepki gösterdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısının ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e dün Mert Hakan Yandaş hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2020 18:25 GÜNCELLEME 12.08.2020 18:58 Galatasaray
Ali Koç, Mert Hakan için Galatasaray'a tepki gösterdi
Ali Koç, Mert Hakan için Galatasaray'a tepki gösterdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mert Hakan Yandaş'la ilgili gelen bir soruya, "Mert Hakan Yandaş, Galatasaray ile görüşmüş, anlaşma yapılmış ama o anlaşma, Türkiye'de kabul görmüyor. O anlaşma da maçtan birkaç hafta önce yapılmış, o da enteresan bir durum." ifadelerini kullandı.

 

 

"ÜZÜLEREK TAKİP ETTİM"

"Mert Hakan Yandaş konusuna gelirsek, sözleşmesi biten her oyuncuya birçok kulüp teklif yapabilir. Bir nebze gülerek, bir nebze de üzülere takip ettim. İşin gerçekleri var, söylemek zorundayım. Etik olmayan tek bir şey, mukavelesi olan oyuncuyu, kulübün haberi olmadan, arkadan dolaşarak imza attırmaya çalışmaktır. Mert Hakan bize Aralık ayında önerildi. Çekişme içerisindeydik, o zaman ilgilenemezdik."

 

 

 

"ANLAŞMAZSAK KONUŞURUZ" DEDİ

"Mart geldi, ligler durdu ve Emre Belözoğlu da 'Şampiyonluk yarışından koptuk, Mert ile konuşmak istiyoruz' dedi. Ben de 'Konuş' dedim. Mert, bize 'Söz verdim, eğer anlaşamazsak, konuşuruz' dedi. Nitekim de öyle oldu. Ben hala Mert ile yüz yüze konuşmadım. Mert gerçekten duruş sergiledi. Türk futbolunda transfer yapılamayınca, suçlamalar başlıyor. Biz, onlardan daha az paraya Mert Hakan Yandaş'ı aldık."

"SUÇ İŞLEDİLER"

"TRT'de çalışan bir medya mensubu, 'Galatasaray çalışanları, bu çocuğun mesajları ifşa ederse ne olur?' dedi ve ertesi gün ifşa edildi. Bizim için sorun yok ama suç işlediler."
 

"MERT HAKAN SIKINTI YARATTI"

"Anladığım kadarıyla Vedat Muriqi'den sonra Mert Hakan Yandaş transferi de Galatasaray'da sıkıntı yarattı."

"Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz."

"Kulüpler Birliği'nde Mert Hakan Yandaş gibi konular konuşulmuyor. Türk futbolunun kıblesi olmak... Bu kadar kötü bir Türk futbolunun kıblesi olmak iyi bir şey değil. İnşallah el birliğiyle bu durumda çıkacağız. Şu anda en çok dayanışma ve beraberliğe ihtiyaç olduğumuz dönem. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Seyircisiz maçlar oynadık, ligler Temmuz sonunda bitti. Önümüzdeki sezon ne zaman açılacak? Localar, biletler ne olacak? Yayıncı kuruluşun ne yapacağı belli değil? Pastanın ne olacağı belli değil."

 

"PASTA DAHA FAZLA BÖLÜNECEK"

"Pasta daha fazla kulübe bölünecek. Stopaj konusu hala bizim gibi çok fazla branşı olan kulüpler için mükemmel işlemiyor. En fazla beraberliğe ihtiyaç olan bu dönemde büyük kulüplerin çekişmesini üzüntüyle takip ediyorum ve Fenerbahçe'yi temsil ettiğim cevap vermek zorunda kalacağım." 

MUSTAFA CENGİZ'E KARŞI AYNI NOKTADAYIM

"Sayın Mustafa Cengiz'e 'Sen sağlığına kavuş, ben şampiyon olmuş kadar sevinirim' dedim ve hala aynı noktadayım."

EMRE SAHA İÇİNDE Mİ, TRİBÜNDE Mİ?

"Emre Belözoğlu sahada mı olacak tribünde mi olacak birkaç güne göreceksiniz. Erol Bulut ve Emre Belözoğlu iyi işler çıkarıyor.
 

MAAŞTA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK

"Filip Novak hoş geldi İnşallah bizim için de onun için de Türk futbolu için de hayırlı olur. Transferler devam edecek. 92 milyon eurodan 64, milyon euroya geldik. Bu düşüş devam edecek."
 

"KÖŞEYE SIKIŞTIRILDIK"

"TFF Başkanı Nihat Özdemir 'Hangi bankayla anlaşırlarsa, kabul edeceğiz' diyerek stratejik bir açıklama yaptı. Devre arasında yapılandırmamız kabul etmedi. Köşeye sıkıştırılmış durumdayız. 64 milyon eurodan 18 milyon euroya inmek mümkün değil. TFF işine gelmedi mi '21 kulüp imzası olsun' diyor. Olsun da senin görevin ne? 19 kulüp kabul etti, 2 kulüp kabul etmedi nasıl olacak? Bu nasıl bir demokrasi? Sabırlıyız, her şeye hazırlıklıyız."
 

BU LİMİT DÜZELTİLECEK

"Diyelim ki puan silme cezası verilecek, ancak puan silme cezası bir sene sonra veriliyor. 1 puanla şampiyon olan takım, 3 puanı silinse şampiyon değişecek ama yapısal sıkıntılar var. 'Fenerbahçe'yi kuvvetlendirmek istemiyoruz' deseler kabul edeceğiz. Ancak Kasımpaşa da durumun değişmesini istiyor. Bu harcama limiti düzeltilecek. Ne zaman düzeltilecek, zaman gösterecek." 
 

İÇERİDEN HABER SIZDIRIYOR

"TFF Başkanı Nihat Özdemir, içeriden haber sızdırıyor. Çıkmış 'Ben başkan olsam, Fenerbahçe için yapılandırmaya imza atardım' diyor. Sen neye imza atıyorsun? Daha 2011 şampiyonunu söyleyemiyorsun"
 

"DOĞRU YOLU BULACAĞIZ"

"Dört yerden görüş aldık. Bankalar Birliği ise farklı şey söylüyor. Görüşeceğiz, hepsini anlatacağız. Yönetimin, eski yönetimin borcuna kefil olması adil bir şey değil. Diğer kulüpler imzaladı ama kendi bilecekleri iş. Fenerbahçe'nin yükü diğerlerine göre çok büyük. Onlara yaptırım uygulamazlar ama başkasına uygularlar. Ben aptal mıyım 25 Milyon TL istemeyeceğim. Haklı olduğumuzu söylüyorlar ama bir şey yapmıyorlar. İnşallah doğru yolu bulacağız."

 

YORUMLAR 93 TÜMÜ
  • kartalizma 3 yıl önce Şikayet Et
    GSden daha az para verdik diyerek milletin yüzüne baka baka yalan söylüyor bu KOÇ.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne ağladın ya vallahi billahi
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    merkat etme başkan yine kümede kalmaya oynarsınız ve sonunda başarırsınız oda size yeter artar bile
    Cevapla
  • Kötü Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    vizyon diyen ali bey senin de diğerleri gibi tek hedefin BÜYÜK GALATASARAY. bizi takip et KOÇum .
    Cevapla
  • yelmer 3 yıl önce Şikayet Et
    seneye göndermek için para vereceksin ali koç bu adam hiç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR