Abdurrahim Albayrak: Götze transferinden vazgeçtik!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mario Götze'nin transferinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiklerini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2020 21:53 GÜNCELLEME 14.08.2020 21:54 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak: Götze transferinden vazgeçtik!
Abdurrahim Albayrak: Götze transferinden vazgeçtik!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Alman 10 numara Mario Götze'yi gündemine almıştı. Belhanda'nın yerine düşünülen yıldız ismin transferiyle ilgili sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

 

 

Albayrak yaptığı açıklamada, "Mario Götze transferinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtik" ifadesini kullandı. Cimbom'da böylece Götze defteri kapandı.

.

 

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Hayırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kapıyı tamamen kapamasaydınız zaten muhtemelen kimseyle anlaşamaz sanki Almanya’dan başla ülkede yaşayamayacak gibi bir tipi var Alman oyuncular da var böyle bir durum
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    tombis GS ye yakisirdi.
    Cevapla
  • omerex 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bir karar olmuş gerek yok böyle işe yaramayan arı artık transfer etmeyin yıldız potansiyeli olanları transfer etmelisiniz bakınız porto!!!!
    Cevapla
  • Risk almak 3 yıl önce Şikayet Et
    2. Falcao riskini alamadılar gayet doğal ve haklı zaten Galatasaray’ın ekonomik şartlarına uygun olup alınabiliyorsa başarılı transfer olur oyuncuya büyük parayı verip almak zaten başarı değil sakatlık riskini almakta cabası
    Cevapla
  • Angaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao acilen gitmeli hangi zihniyetle aldınız yaw
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR