Cengiz: Fenerbahçe'ye çok büyük saygı duyuyorum

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transfer çalışmaları ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2020 15:22 GÜNCELLEME 18.08.2020 15:22 Galatasaray
Cengiz: Fenerbahçe'ye çok büyük saygı duyuyorum
Cengiz: Fenerbahçe'ye çok büyük saygı duyuyorum

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı imza töreninde Beşiktaş'a transfer olan Bernard Mensah ve Fenerbahçe ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi. 

 

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları...

Fenerbahçe'ye çok büyük saygı duyan bir insanım. Hepsi ailemiz, annemiz, babamız, kardeşimiz... Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor camiasına laf etmem, ettirmem de. Camialar hata yapmaz. Dünkü konuşmalarım dahil asla bir camiayı hedef almadım. Ben isterim ki her camiamız çok güçlü olsun, güçlü bir yarışa girelim. Adrenalin yükselsin, sahada delikanlıca bir mücadele olsun. Özellikle gördüğümüz hakem hatalarından

 

"BİZ HER ŞEYİ AÇIKLIYORUZ, RAKİPLERİMİZ NEDEN AÇIKLAMIYOR?"

Yapılan hata var mı, bilmiyoruz. Biz Fatih Öztürk'ün alacağı parayı açıkladık. Ben aynı yaklaşımı rakip camiadan beklersem bu hakaret mi? Ey spor basını ben her transferi açıklarken başkaları açıklamıyor. Neden sorgulamıyorsunuz? Sadece Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor değil, diğerleri için de diyoruz. Bunda bozulacak ne var? Açıklayın ki sizi seven, takip eden insanlara karşı sorumluluğunuzu yerine getirin. Biz tüm camialara saygı duyarız. Rakiplerimiz ne kadar güçlü ve kaliteli ise biz o kadar kaliteli ve güçlüyüz.

"KULAĞIMIZA ÇOK BÜYÜK DEDİKODULAR GELİYOR"

Eğer varsa bir şey, ben bir şey demiyorum. Hile-i şeriyeye gitmemek gerek. Biz yaptıysak bizi uyarın. Öyle dedikodular var. Bunu yapmamak gerekir. Bir kere başlarsa yanlışlar zincir gibi gider. Hile-i şeriyeyi yapmayanlar beceriksiz diye adlandırılır. Kulağımıza çok büyük dedikodular geliyor.

"BEŞİKTAŞ VE MENSAH'A BAŞARILAR DİLERİM"

Hem Beşiktaşımıza hem Mensah'a candan başarılar dilerim. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz önemli olan pratikte yapılanlar. Biz yanlış yaptığımızı düşünmüyoruz. (Mensah transferinin 19.05'te açıklanmasıyla ilgili olarak)

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Cim Bomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hah şöyle yola gel işte! Adam ol canını yiyeyim!
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Mensah transferi neden 19:05 de açıklanmış? Messi mi yoksa Ronaldo mu transfer edildi de zafer gibi görülüyor ? Transfer de değil ayrıca kiralama... Takımlarımız sadece maddi olarak değil kafa olarak da küçülüyor.
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Fb liyim Mustafa cengiz doğruyu söylüyor ali koç sıkıştığı zaman suçu başkasına atmayı beceriyor 2 senedir transferde yaptığı fiyasko lar fb ye verdiği zararlar ortada ali koç un bu sene gene aynısı olacak ve defolup şirketine gidecek bizde gene gfb nin şakşakçıları ı seyredeceğiz
    Cevapla
  • FbCelal 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan,ezik takımın taraftarı!..
    Cevapla
  • 33fb33 3 yıl önce Şikayet Et
    sen git bankalar birliği ile anlaş ve gs nin geleceğini hibe et sonrada çık onurlu bir tutum sergileyen fenerbahçenin geleceğini satmayan bir başkana böyle söylemlerde bulun hadi ordan mustafa cengiz kendi işine bak yazık
    Cevapla
  • Keşanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kedi erişemediği ete pis dermiş. MaşaAllah gs dışında tüm takım taraftarları bir sürü saydırmış. Demekki diğer takım taraftarları da büyük cimbomu takip ediyor :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR