Galatasaray'da büyük beklenti: Falcao - Diagne

Hiçbir idmanı aksatmayan Radamel Falcao, performansı ve hırsıyla, Diagne ise fiziksel gücü ve kondisyonuyla idmanlarda göz dolduruyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2020 18:04 GÜNCELLEME 20.08.2020 18:07 Galatasaray
Galatasaray'da büyük beklenti: Falcao - Diagne
Galatasaray'da büyük beklenti: Falcao - Diagne

Galatasaray'ın son yıllarda çok çektiği forvet hattı, bu sezonki en büyük itici gücü olacak gibi görünüyor.

 

 

Ligi sakatlıklarla tamamlayan Radamel Falcao, takım sahaya indikten sonraki hiçbir idmanı kaçırmadı. Üstüne ekstra çalışmalar da yapan 34 yaşındaki futbolcunun hem saha içindeki performansı hem de hırsı tam anlamıyla göz kamaştırıyor. Falcao'nun fiziksel açıdan çok iyi bir seviyeye ulaştığı, hiçbir sakatlık sorununun kalmadığı ve yoğun maratonda düzenli olarak ilk 11'de oynayacak duruma geldiği belirtiliyor. Geçtiğimiz sezon sakatlıklar sebebiyle takımı çok fazla yalnız bıraksa da, 16 lig maçında 10 gol atan Falcao, bu sezon çok daha yüksek rakamlara ulaşmaya çalışacak.

 

 


DERİN NEFES ALDIRDI

Florya'da asıl sürprizi yapan oyuncu ise Mbaye Diagne oldu. Kiralık gittiği Club Brugge'de disiplinsiz davranışları nedeniyle hocasıyla ters düşen ve kadro dışı kalan Senegalli santrfor, Galatasaray'daki antrenmanlara müthiş bir başlangıç yaptı. Cim Bom'a geri dönmeden önce kendisini tamamen fiziksel çalışmalara veren Diagne'nin güç, koordinasyon ve kondisyon verilerinin, ilk transfer olduğu günden daha iyi olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun ikili mücadelelerde rakiplerine kurduğu üstünlük, en önemlisi de oynama ve gol atma arzusu, teknik ekibe derin bir nefes aldırdı.


FARKLI FORMATLAR PEŞİNDE

Falcao ve Diagne'nin idmanlarda ortaya koydukları görüntü sonrasında teknik patron Fatih Terim'in planlarında da ufak çaplı güncellemeler yaşandı. Tecrübeli çalıştırıcı, hazırlık döneminde iki yıldızı bir arada kullanma formülünü deneyecek. Bu durumda 4-4-2, 4-3-1-2 veya 3-5-2 gibi farklı formatlar kullanma şansı ortaya çıkan Terim, bu ikiliyi Oğulcan Çağlayan ve Adem Büyük'le destekleyerek, yüksek skor üreten ve alternatifli bir forvet hattı oluşturmanın hesapları içerisinde.

YORUMLAR 5
  • aaha 3 yıl önce Şikayet Et
    ikiside penaltı ustası acaba penaltıları kim kullanacak bu sene
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabikide falcao
    Cevapla
  • Adem Demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Taşıdıkları armanın hakkını versinler yeter
    Cevapla
  • Adem Demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Taşıdıkları armanın hakkını versinler yeter
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagne gol kralidir.Ona sahip cikarlarsa bu sene sampiyon olabiliriz gs
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR