Fatih Terim'in Emre Kılınç açıklaması

Sivas'ta sol açık olan Emre Kılınç'ı Fatih Terim, sağda deniyor. Teknik heyette, "Çok yönlü bir hucüm oyuncusu, her iki kanatta ve de forvet arkasında görev yapar" görüşü hakim.

ABONE OL
GİRİŞ 01.09.2020 11:07 GÜNCELLEME 01.09.2020 11:07 Galatasaray
Fatih Terim'in Emre Kılınç açıklaması
Fatih Terim'in Emre Kılınç açıklaması

Yeni sezon için geri sayım sürerken Emre Akbaba'nın sakatlığına üzülen Galatasaray, bir başka Emre'nin performansına seviniyor. Sivasspor'dan gelen Emre Kılınç, yeni takımına kısa sürede uyum sağladı ve idmanlarda sergilediği performansla hocası Fatih Terim'in 11'e yazacağı ilk isim oldu.

 

Sivasspor'da sol açıkta oynayan sol ayaklı Emre'yi Terim ters ayakla sağ önde deniyor. Hücum hattının yeni jokeri olan Emre Kılınç için teknik heyette "Çok yönlü bir hücum oyuncusu. İki kanatta ve forvet arkasında görev yapabilir. Emre'yi her yerde oynatabiliriz" görüşü hakim.

FRİKİKLER KILINÇ'A EMANET

Geride kalan sezonda ceza sahası dışından çekilen şutla atılan gollere hasret kalan Galatasaray'da bu sorunu da yeni transfer Emre Kılınç çözecek. 26 yaşındaki yıldız oyuncu, çift kale maçlarda 18 dışından vurduğu toplarla kaleciler Fatih Öztürk ve Okan Kocuk'a zor anlar yaşatıyor. Sarı-kırmızılı takımda artık duran toplarda taraftarlar heyecanlanacak ve ceza sahası yayı çevresinden kazanılan frikikleri Emre Kılınç kullanacak.

YORUMLAR 4
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda paşaya yer açma çabaları. Arda'nın kanatta koşacak hali mi kaldı? Dinamik adam emre, yerinde niye oynatmıyorsunuz? Terimin adam kayırması bitmez.
    Cevapla
  • genç fb 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek yerinde oynatma sagda solda dene ondan sonra oyuncudan verim alma 3,5 ay sonra yedeğe al seneye başka kulübe kirala sonra bu borç nasıl oluştu..
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen işine bak herkes işini yapsın
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi de bundan sana ne fenerli kardeşim derdi seni mi gerdi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR