Mustafa Cengiz: "Kimseyle transfer yarışında değiliz"

Başkan Mustafa Cengiz, Kerem'in Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edeceğine inandığını söyledi ve transfer gündemini yorumladı

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2020 18:50 GÜNCELLEME 02.09.2020 18:50 Galatasaray
Mustafa Cengiz: "Kimseyle transfer yarışında değiliz"
Mustafa Cengiz: "Kimseyle transfer yarışında değiliz"

Galatasaray'da yeni transfer Muhammed Kerem Aktürkoğlu, kendisini Galatasaray'a bağlayan imzayı atarken Mustafa Cengiz'den açıklamalar geldi.

 

Başkan Mustafa Cengiz, Kerem'in Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edeceğine inandığını belirterek Galatasaray TV'ye şu açıklamaları yaptı:

"TRANSFER YARIŞINDA DEĞİLİZ"

"Ben sevgili Kerem'den çok umutluyum. Karakterinin de düzgün olduğuna inanıyorum. Yeteneği ile buraya geldi ve bunu başaracağına inanıyorum. Galatasaray bir dünya markası. Transferleri elimizden geldiğince seçerek, itina göstererek yapıyoruz. Hiçbir kulüple transfer yarışı, harcama yarışı içinde değiliz. Hem taraftarlarımızın talebini hem de kulübümüzün mali sportif ve idari kriterlerine azami dikkat göstererek, har vurup harman savurmadan, çok dikkatli bir şeçerek yaptığımıza inanıyorum."

"TRANSFER TERCİHLERİMİZ YÜKSEK"

"Tercihlerimiz kesinlikle taraftarlarımızın beklentisi olan optimal düzeyde. Allah utandırmasın. Camiamıza sevgili Kerem'in çok uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyorum. Roma bir günde kurulmadı. Azmedecek, bekleyecek, mücadele edecek, o formayı da kapacak ve inşallah tamamına erdirecek. Galatasaray'da daha büyük görevler alacak inşallah."

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Yunaklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin sağlık sorunların var. Sağlığın ile ilgilen.
    Cevapla
  • Bana komik geldi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan dünya markası biraz ağır oldu GS FB BJK olsa olsa İstanbul markası olur dünya size büyük gelir hemde o statüye girmeniz için bütün dünyanın sizleri tanıması ve kupalar kaldırmış olmanız lazım bu borç yüküyle beyaz bayrağı her an kaldırabilirsiniz.
    Cevapla
  • Reşitt 3 yıl önce Şikayet Et
    Dede gene başladı!
    Cevapla
  • Nemo 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendi transfer politası hakkında yorum yapmış. Hiçbir takıma da çamur atmamış. Haberi nerenizle okuyup yorum yapıyorsunuz kardeşim. ( iki arkadaşımı tenzih ederim).
    Cevapla
  • osmanli27 3 yıl önce Şikayet Et
    sen nasıl bir adamsın durup durup türk takımlarına laf atıyosun başka işin yokmu senin alan mrm satan mrm sana nr oluyo senin cebindenmi çıkıyo..bu ara fransızların sesi çok çıkmaya başladı her taraftan saldırır olmuş..sen kendi işine bak bırak onu bunu kapiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR