Adem Büyük, Malatyaspor'a döndü!

Galatasaray'dan ayrılan Adem Büyük, Yeni Malatyaspor’a imza attı. Sarı kırmızılılar, Adem Büyük ayrılığı KAP'a bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2020 15:23 GÜNCELLEME 09.09.2020 16:39 Galatasaray
Adem Büyük, Malatyaspor'a döndü!
Adem Büyük, Malatyaspor'a döndü!

Galatasaray'da ayrılık. Sarı kırmızılarda Diagne’nin dönüşünün ardından üçüncü forvet konumuna düşen Adem Büyük, 11’de oynamak istediği için takımdan ayrıldı.

 

Galatasaray, KAP'a yaptığı açıklamada ''Profesyonel Futbolcumuz Adem Büyük ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Tecrübeli futbolcu, Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzaladı.

 

Sarı kırmızılı forma ile toplam 34 maça çıkan deneyimli golcü, 11 kez fileleri sarstı, bir de asist yaptı.

Galatasaray'a veda mesajı

Galatasaray'dan ayrılan ve Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan Adem Büyük, sarı-kırmızılı camiaya bir mesajla veda etti.

Adem Büyük, Instagram hesabında yer alan veda mesajında, "Sevgili Galatasaray ailesi, geçtiğimiz yıl beni aranıza kabul ettiğinizde bana layık göreceğiniz sevginin bu denli büyük ve eşsiz olacağını tahmin edemezdim. Galatasaray'daki ilk anımdan itibaren beni sahiplendiniz ve hep özel hissettirdiniz." ifadelerini kullandı.

Kendisine gösterilen sevgiye karşılık verebilmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya ve üzerinde taşıdığı armanın değerini bilerek hareket etmeye çalıştığını kaydeden Adem Büyük, "Bugün yeni bir yolculuğa daha başlıyorum ama sevginizi kalbimde hep taşıyacağım. Galatasaray'daki kariyerim boyunca bana güvenip yanımda olan başta hocam Sayın Fatih Terim olmak üzere, teknik heyetimize, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza, Florya Metin Oktay Tesisleri çalışanlarına ve Galatasaray'ın büyük taraftarına çok teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun, siz de hakkınızı helal edin." görüşlerine yer verdi.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • gs lı 3 yıl önce Şikayet Et
    adem büyük gönderip cagneyi takımda tutanın fotbuldan uzaktan yakından alakası yok cagne mahelle takımında oynayacak kalitede değil
    Cevapla
  • Harbici 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam adem gereksiz bir sürü yabancıdan bin kat iyi
    Cevapla
  • cimbombom 3 yıl önce Şikayet Et
    Ademin Galatasaraya büyük katkıları oldu. çok kaliteli bir insan ve çok kaliteli bir topçu. Kendisine galatasaray taraftarları olarak çok teşekkür ediyoruz. Camiada çok sevilen bir topçudur. Bu yönden de kendisini kutlarız. Galatasaray taraftarları.
    Cevapla
  • İsa 3 yıl önce Şikayet Et
    Henüz oyuncu transfer etmemişsin forvetlerin biri sakat diğeri disiplinsiz, Adem her zaman hazır ve özverili niye gönderiyorsun
    Cevapla
  • BLUEBOY 3 yıl önce Şikayet Et
    onuda alalım şunuda yedek alalım dönemi bitsin artık..aldığın her topçu ilk 11 de oynayacak kapasitede gelişime açık genç olmalı..örnek lepzing ajax porto falan olmalı......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR