Galatasaray'da ilk hedef Fernandinho

Galatasaray'da merkez orta saha transferi için çalışmalar sürüyor.Fatih Terim'in ilk hedefi ise Manchester City forması giyen Fernandinho.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2020 12:43 GÜNCELLEME 18.09.2020 14:26 Galatasaray
Galatasaray'da ilk hedef Fernandinho
Galatasaray'da ilk hedef Fernandinho

Galatasaray'da merkez orta saha transferi için çalışmalar sürüyor. Sarı kırmızılılar Etobo ile orta alana ilk takviyeyi yapmıştı. Galatasaray'ın yeni hedefi ise Manchester City forması giyen Fernandinho.

 

 

Sarı kırmızılı yönetim teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda, İngiliz Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak etmek için yoğun çaba sarfediyor. Yönetimin en kısa zamanda bu transferi bitirmek istediği öğrenildi.

Fernandinho'nun sosyal medyada Arda Turan, Radamel Falcao ve Cladio Taffarel gibi isimleri takip etmesi de heyecan yarattı. Taraftarlar, Fernandinho'nun paylaşımlarının altına "Come to Galatasaray" yazmaya başladı.

 

 

Fernandinho 35 yaşına gelmesine karşın geçen sezon City'de 41 maçta forma giydi. Brezilyalı son 5 sezonda toplamda 225 karşılaşmada forma giyerken 15 gol atıp, 17 asiste imza attı. Galatasaray'a gelmesi halinde de üst düzey grafiğine devam etmesi bekleniyor.

KAYNAK : beIN SPORTS
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    verin gazı
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    bazen 35 yaşında adamı da alman gerekir, eğer adı falcao veya fernandinho ise.. Kalite başka, gençlik başka.
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs'a gelmesini yıllardır istediğim bir oyuncu hatta Fernando'yu aldığımızda keşke Fernandinho'yu alsaydık diyordum. 5 yıllık sözleşme yapılmalı müthiş bir oyuncu orta saha rahat eder sakatlık bela olmazsa bence çok faydalı olur
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş adam 35 yaşında sen 5 yıllık sözleşme yapsınlar diyorsun ne içiyonuz aga
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam isterse rahat 5 sene oynar . Stoper ve on libero oynayabiliyor 8 numara oynar . Gs alırsa çok büyük iş yapar . Citynin son 10 senede en istikrarlı oyuncusu agueroyla birlikte .
    Cevapla
  • tosunum 3 yıl önce Şikayet Et
    napcanda bunu ...transferden anlamayan takım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR