Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Başakşehir maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2020 21:26 GÜNCELLEME 20.09.2020 21:26 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez"
Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından transferle ilgili konuştu.

 

İnce hesaplar yaptıklarını kaydeden Albayrak, "Galatasaray'da transfer bitmez. Çok ince hesap ediyoruz, çok titiz davranıyoruz, bunu taraftarımız iyi bilmeli. Gelir yok, hesabımızı iyi yapmalıyız ki günü geldiğinde futbolcu kardeşlerimizin parasını ödeyebilelim." dedi.

Fatih Terim ile transferi konuştuklarını söyleyen yönetici, "Dün akşam geç saatlere kadar Fatih hocam ile bir araya geldik. Kimleri alabiliriz, kimleri satabiliriz, onunla ilgili çalışmalar yapıyoruz ama bunları basın önünde açıklamamız söz konusu olamaz. Galatasaray taraftarının içi rahat olsun, elimizden gelenin en iyisini yapacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • yavuz uçak 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim efendi böyle güzel mi 2 haftada 2 penaltı aynı penaltılar aleyhinize verilseydi tv lerde çavuş la beraber zır zır ağlardınız
    Cevapla
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    sende çok ağlamışsın birader.
    Cevapla
  • kral 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin kadar iş bilmez yönetici başka klüpte yoktur. Yıllardır taraftarı uyutup alıcısı olmayan menajer transferleri yaptınız klübe yükü yüklediniz. Ama yinede bu taraftar takımı ite kaka bir yerlere getirdi. Taraftarsız devam ederse aldığınız admalarla anca cebinizi doldurursunuz ama takım ilk 3 e giremez.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR