Saracchi'nin Fenerbahçe derbisine yetişmesi zor!

Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı maçta sakatlanan Marcelo Saracchi'nin durumu teknik heyeti endişelendirdi. Durumu yarın netlik kazanacak olan 22 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe derbisinde oynaması zor görünüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2020 10:01 GÜNCELLEME 21.09.2020 17:21 Galatasaray
Saracchi'nin Fenerbahçe derbisine yetişmesi zor!
Saracchi'nin Fenerbahçe derbisine yetişmesi zor!

Başakşehir maçının 59. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Marcelo Saracchi hakkında açıklama yapan Galatasaray, 22 yaşındaki oyuncunun sağ kasık bölgesinde ağrı hissettiğini ve durumunun salı günü netlik kazanacağını belirtti.

 

 

Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; yürümekte zorlanan Uruguaylı sol bekin durumunun ciddi olabileceğinden endişe ediliyor. Tomografi sonrası tedavisine başlanacak olan Saracchi’nin pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine yetişmesinin zor göründüğü kaydedildi.

LINNES GÖZ DOLDURUYOR

 

 

Fenerbahçe derbisinde Saracchi’nin oynayamaması durumunda teknik direktör Fatih Terim, sol bekte Martin Linnes’e görev verecek. Neftçi Bakü karşılaşmasının ilk golünde asist yapan Norveçli oyuncu, Başakşehir maçının son 30 dakikasında da göz doldurdu.

YORUMLAR 4
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu galatasaray futbolcuları maça çıkmadan önce dopingmi alıyorlar ne, bu sene aynı futbolcular bir acayip oynuyorlar. Doping testinden geçirilmeleri gerekir.
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam da müzmin sakat. Geldi geleli doğru dürüst beş hafta üst üste oynamadı
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hücum yönü iyi de defansif olarak kötü belki böylesi daha iyi oldu.
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa maçında oynuyor muymuş. Hayret bir şeyiz perşembe avrupa maçı var. Fb maçından önemli ülke puanı dip yapmış durumda.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR