Taylan Antalyalı Milli Takım'a seçiliyor!

Fatih hocanın savunma önünde oyun kurucu olarak kullandığı Taylan'ın performansı Şenol Güneş'i de etkiledi. Genç yetenek Milli Takım’a davet edilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 18:48 GÜNCELLEME 22.09.2020 18:48 Galatasaray
Taylan Antalyalı Milli Takım'a seçiliyor!
Taylan Antalyalı Milli Takım'a seçiliyor!

Taylan Antalyalı'nın Galatasaray formasıyla ortaya koyduğu performans, Türk Milli Takımı'nın patronu Şenol Güneş'in gözünden kaçmadı.

 

Yaz kampı başladığında takımda kalıp kalmayacağı bile belli olmayan 25 yaşındaki futbolcuya, hocası Fatih Terim hiç alışık olmadığı bir görev verdi. Kariyeri boyunca forvet arkası veya merkez orta saha olarak görev yapan Taylan, Sarı- Kırmızılı ekipte savunmanın önünde oyun kurucu rolünü üstlendi.Bu zor görevin altından başarıyla kalkan genç futbolcu, bir anda takımın parlayan yıldızı haline geldi.

Şenol Güneş'in de Taylan'ı 11 Ekim'de Rusya, 14 Ekim'de de Sırbistan'la oynanacak maçların kadrosuna davet edeceği öğrenildi.

 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • DADAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    1 maç oynadı diye milli takıma davet edersen sonrada hüsrana uğrarsın mert hakan emre Kılınç örnek Galatasaraya oynuyor dıye milli takıma alınacak dıye kuralı var yazjk
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Taylan gecen senede superdi . Antalyaya 3 gol atti ve surekli oynamadi fatih terim seri hastaligi vardi. erzurumda harikalar yaratti . Ama su anda kendini gelistirdi efsane oynuyor masallah kardesime
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    ahahahahahaha kenan karaman çöpü bundan iyidir
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kenan karaman kim yaw . Futboldan anlamiyon bari sus
    Cevapla
  • faruk ts 3 yıl önce Şikayet Et
    bu durum sunu gosteriyor. hic bir plan program yok. oyuncuyu takip etmek yok. adam bir macta cok iyi oynadi diye, ama tabiki gs de olmasi buyuk avantaj, hemen milli takim. bu islerin boyle olmamasi lazim. ne senol gunes ne fatih terim bir sistem kuramadi. tek dertleri bir sonraki rakibe odaklanmak ve maci yenmek. amac bu olamaz, olmasi gereken bir sistem oturtmak, oyunculara o sistemi ogretmek ve en onemlisi bir altyapi hamlesi yapmak. bunlarin hicbirini yapamadilar. bizim bundan sonra bu yonde hamleler atmamiz lazim. yenmisiz yenilmisiz onemli degil, onemli olan kalici bir sistem olusturmak. tabiki bunlari yapacak insanlari yetistirmek.
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Her sene yabancı sayısı değiştirilerek bu işler olmaz.
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelişim gösteriyor ama abartmayalım. Daha iyi oynaması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR