Abdurrahim Albayrak: Fahrettin Koca'dan rica ediyorum...

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2020 14:45 GÜNCELLEME 23.09.2020 22:33 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak: Fahrettin Koca'dan rica ediyorum...
Abdurrahim Albayrak: Fahrettin Koca'dan rica ediyorum...

"Maça atanan Ali Palabıyık çok tartışılıyor, sizin görüşünüz nedir?" sorusuna yanıt veren Abdurrahim Albayrak "Maçtan önce hakem polemiğine girmek istemiyorum. Derbi öncesi hemen hakemleri masaya yatırmanın bir anlamı yok. Artık Türk futbolu için beyaz sayfa açma zamanı geldi. Hakem polemiğine girmek istemiyorum" dedi.

 

 

SAĞLIK BAKANI'NDAN ÖZEL İSTEK

"Seyircili maç oynanacak mı?" sorusunu da yanıtlayan Abdurrahim Albayrak, "Seyircisiz maçların ne tadı ve ne tuzu. Evlerinde milyonlarca insanın zevk aldığını düşünmüyorum. Pandemi döneminde risk var, bu işe en başında yakalanan biri olarak söylüyorum. Çok sevdiğim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan rica ediyorum, en azından %25, %30 seyirci olsun ya da localar olsun. En azından futbolcular topa daha keyifli, istekli vursun. Önümüzdeki haftalarda bu durumun çözülmesi için dua ediyorum." diye konuştu.

GALATASARAY'A YENİ SPONSOR

Galatasaray Kulübü, erkek giyim markası Damat Tween ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Yapılan anlaşmayla Damat Tween, sarı-kırmızılı kulübün giyim sponsoru oldu. Damat Tween ayrıca Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın forma sırt sponsorluğunu üstlenecek.

Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen imza törenine sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve yönetim kurulu üyesi Osman Arar katıldı.

Abdurrahim Albayrak, önemli bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını dile getirerek, "İyi bir anlaşma olduğunu ümit ediyorum. Biraz geç kaldık, ilk deplasmanımıza yetiştiremedik. Bize elini uzatan sponsorların hepsinden Allah razı olsun. Bu anlaşmanın hem Galatasaray hem de Orka Holding'e hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Yusuf Günay da sponsorlukların büyük önem kazandığı bir dönemde olduklarını vurgulayarak, "İyi ki bu tip şirketler var ve sporu destekliyorlar. Orka Holding'e tekrar teşekkür ediyor, anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Süleyman Orakçıoğlu ise sponsorluk anlaşmasının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce biz sporcu dostu bir markayız. Aslında dünyanın her yerinde bayrağımızı dalgalandırmak gibi bir iddiamız var. Baktığımızda İspanya'da sponsor olduğumuz takımlar var. Güney Afrika ve Kuzey Makedonya milli takımlarında da bizi görebilirsiniz. Gururumuz Türk Milli Takımı'nın da sponsoruyuz. Süper Lig'de 4 büyük takımımızın üçüne sponsorluk yapıyoruz. Hepimizin bu günleri dayanışma içerisinde geçirmesi son derece önemli. Biz yurt dışında yaklaşık 200 mağazası olan bir grubuz. Galatasaray'ın dünyadaki başarıları zaten tartışılmaz. Beni en çok heyecanlandıran tekerlekli sandalye basketbol takımı. Bu takımın uluslararası alanda çok sayıda başarısı var. Koleksiyona katkı konusunda Fatih (Terim) hocanın fikirleri var. Takıma bir dinamizm ve enerji getireceğine inanıyoruz. Çünkü giysilerin de enerjisi var. O yüzden özel bir çalışma yapıyoruz. Tüm takımlarımıza ve Galatasaray'ımıza başarılar diliyorum." 

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • burhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun kadar boş beleş biri zor bulunur
    Cevapla
  • HACI 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir vicdansızlık sende yakalandın coronaya ve diyorsunki başkalarıda olsun. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    paranin pesinde buda localar luks koltuklar dolsun kasaya para gelsin herkes kendini dusunuyor peki maca gelipte virus kapicak ve baskalarina bulastirma ihtimali sizin kazancinizda. dahami onemli
    Cevapla
  • PTVSIZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce rica edeceğine arz edeceksin onu öğren. Türkiye Cumhuriyet inin Sağlık bakanı karşındaki
    Cevapla
  • KARAKARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan paragöz.insan utanır biraz.millet canıyla uğraşıyor sizlerin istediğine bakın.Allah korkusu Yok bunlarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR