Fatih Terim'den kaleci kararı

Galatasaray’da Fatih Öztürk’ün son 3 resmi maçta yediği hatalı goller, “yabancı yedek kaleci lüks” tezini adeta çürüttü. Erzurum maçında kale Okan Kocuk’a teslim edilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2020 09:57 GÜNCELLEME 21.10.2020 09:58 Galatasaray
Fatih Terim'den kaleci kararı
Fatih Terim'den kaleci kararı

Galatasaray kalede büyük risk aldı ve bedeli ağır oldu.Muslera’nın ağır sakatlığı sonrası yeni sezonda kaleyi 33 yaşındaki Fatih Öztürk’e emanet eden Cim-Bom’da Alanya maçından sonra gündemin 1 numaralı maddesi kaleci oldu. Muslera’nın, ocak ayında sahalara dönecek olmasından dolayı yabancı bir “yedek kaleci”yi lüks bulan Teknik Direktör Fatih Terim, Uruguaylı eldiven dönene kadar yerli ve tecrübeli bir eldiven istemişti. Bu çerçevede Kasımpaşa’dan ayrılan Fatih Öztürk’e kale teslim edildi. Fatih sezona iyi başladı ama erken tartışılan bir isim haline geldi.

 

 

MUSLERA'YI ARATTI

Uzaktan yediği goller, yan toplardaki zaafları ve topu oyuna sokmadaki eksileri daha 5. hafta sonunda Muslera’yı arattı. Gaziantep maçında Andre’den uzaktan gol yiyen Fatih topu izlemiş ama bu durum güzel futbol ve galibiyete gölge düşürmemişti.

 

 

HATA ÜZERİNE HATA

Rangers maçında yapılan ortaya yükselmeyen ve adeta gole davetiye çıkaran Fatih Öztürk, Kasımpaşa maçında Yusuf Erdoğan’ın uzaktan çektiği şutta da çaresiz kalmıştı. Alanya maçında ise Babacar’ın frikiğinde hatalı şekilde duran Fatih Öztürk son dakikada Davidson’un dokunuşuna da müdahalede bulunamadı.

OKAN'A DÖNECEK

Muslera’nın sakatlığından sonra geçen sezonun sonunda kaleye geçen ama yediği goller ile eleştirilen Okan Koçuk tekrar kaleye geçmeye hazırlanıyor. Fatih’in yediği hatalı goller yüzünden genç eldivene dönme kararı alan Terim bu hafta Erzurum deplasmanında değişime imza atacak.

MUSLERA İÇİN YOĞUN PROGRAM

Diğer taraftan Muslera’nın sahalara dönüş süresinin öne çekilmesi için sağlık ekibine talimat veren Teknik Direktör Fatih Terim, Uruguaylı eldivene yoğun bir program uygulanmasını söyledi.

KAYNAK : Milliyet
YORUMLAR 5
  • K.Maraşlı İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagne, Falcao, Belhan da, Babel ve Feguli bu gün halen bu takım da oynuyorsa bu yönetim başarısızdır demek. Bu adamlar GS yolmak için gelmişler. Yönetim de seyirci oluyor. Fatih hoca yaşlandıysan bırak. Takım da neden altyapıdan genç yok? Yeter artık.
    Cevapla
  • diagne 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim diagneyi ne katıyorsun, diagne her maç 80. dakikada oyuna alınıyor, daha ısınamadan oyun bitiyor. fatih hoca ilk 45 dakika rakibe gol atamadığında takımda işlerin yolunda gitmediğini anlayamıyor. 46. dakika oyuncu değiştirmesi gerekirken 78 de 80 de 82 de oyuncu değiştiriyor. kafayı diagneye takmış. bıraksa adam oynayacak ama bırakmıyor.
    Cevapla
  • K.Maraşlı İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray iyi yönetilmiyor. Kulüp yönetimin de futbol dan anlayan yok. Var ise demek ki dinlenmiyor. Fatih hoca da yaşlanmış. O eski dinamizm kalmamış. Biz yıllardır genç, diri, aç futbolcu diye yazdık. Bunlar okumayı da unutmuşlar.
    Cevapla
  • Yozgatlı Cemo 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim seneye istifa ettirilir.veya ettirilmeli.yaşlandi.hayirli yaşamlar dilerik
    Cevapla
  • kayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    hücuma ve skora katkısı olmayan 2 ağır stoper orta sahaya ve takım savunmasına yardım etmeyen 2 komik forvet. sürekli kalecisine geri pas yaptıran t. direktör. süratli tek adamı olmayan koskoca galatasaray. futbolcuyla birlikte zıplayan yönetici nereye saklandı acaba.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR