Galatasaray, Trabzon'da liderliğe yükseldi

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2020 20:50 GÜNCELLEME 26.12.2020 21:17 Galatasaray
Galatasaray, Trabzon'da liderliğe yükseldi
Galatasaray, Trabzon'da liderliğe yükseldi

Trabzonspor'la Galatasaray Medical Park'ta karşı karşıya geldi. Müsabakayı, sarı-kırmızılı ekip 2-0 kazandı.

 

İlk yarıda iki ekip de bölüm bölüm birbirlerine üstünlük kursa da Galatasaray, 44. dakikada Arda Turan'ın kaydettiği golle öne geçti: 0-1. İlk yarı sarı-kırmızılı ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı: 0-2. Yediği golün ardından Trabzonspor baskısını arttırsa da girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Galatasaray bu sonuçla puanını 29'a çıkardı ve liderliğe yükseldi. Trabzonspor ise 20 puanda kaldı.

 

Galatasaray gelecek hafta Antalyaspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise aynı haftada Fatih Karagümrük'le deplasmanda karşılaşacak.

MAÇ TABLOSU

Stat: Medical Park

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İlker Takpak

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar, Hugo (Dk. 67 Hosseini), Marlon, Baker, Yusuf Sarı (Dk. 67 Afobe), Flavio, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Djaniny

Galatasaray: Okan Kocuk, Elabdellaoui, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Feghouli (Dk. 34 Ömer Bayram), Emre Kılınç, Belhanda (Dk. 86 Falcao), Arda Turan (Dk. 71 Emre Akbaba), Oğulcan Çağlayan (Dk. 86 Luyindama)

Goller: Dk. 44 Arda Turan, Dk. 55 Oğulcan Çağlayan (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 14 Taylan Antalyalı, Dk. 24 Elabdellaoui, Dk. 77 Ömer Bayram (Galatasaray) Dk. 35 Flavio, Dk. 41 Abdulkadir Parmak (Trabzonspor)

YORUMLAR 110 TÜMÜ
  • Nevsehir 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayin maçlarına dikkat edin aleyhine 1 tane hakem hatası bulamazsınız ama lehinde olmayan penaltılar verildi aleyhine penaltı calinmadi ama onlar ve diyecekler zorlu sezonu rıdvan dilmen sezonu akbilspor devlet basaksehiri şampiyon yapacak yıllarca ligin başından itibaren algiya başlıyorlar dikkat edin neymiş fatih terim atılmış küfür etme özgürlüğü mu verilmiş bu zata yazik
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın ölüsü bile iş yapıyor özellikle futbolda başarı denklemini en rahat yakalayan krizden en rahat çıkan takım Galatasaray, Fenerbahçe'nin üzerinde hala şikenin laneti var yırtınsalar da olmuyor hakem bariz desteklese de 1-2 hafta oluyor 3.hafta yine cortluyor. bu sene şampiyon olamaz larsa zaten Ali Koç bırakıp gidecek 6 milyar TL gibi anormal neredeyse Galatasaray'ın 3 katı borcu kim üstlenir kim uğraşır bilmiyorum Fener'in kapıya kilit vurmazlarsa iyi.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene ki Trabzonspor, da ne futbolcu var, ne de olanı oynatacak kabiliyette teknik adam. İkinci lig ve. 1. Lig maçlarını izliyorum, emin olun hepsi Trabzonspor’a. Göre yüz gümlek daha üstün. Sorumlular utansın.
    Cevapla
  • bayırbucak 3 yıl önce Şikayet Et
    yorumları okumadan soda için hazmedersiniz :)
    Cevapla
  • 12345 3 yıl önce Şikayet Et
    şikebahçeliler yine toplanmış . siz gidin alnınızdaki kara lekeleri temizleyin önce . hakemlere el altında dolarları veriyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR