Rıdvan Dilmen: Galatasaray muazzam oynadı!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de 15. haftanın en önemli karşılaşması olan Trabzonspor - Galatasaray mücadelesini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2020 22:23 GÜNCELLEME 26.12.2020 23:46 Galatasaray
Rıdvan Dilmen: Galatasaray muazzam oynadı!
Rıdvan Dilmen: Galatasaray muazzam oynadı!

Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

Galatasaray'ın ilk 20 dakika muazzam oynadığını belirten Dilmen iki takım arasında ciddi fark olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

İki takım arasında hem oyun hem hazırlık anlamında ciddi fark var. Hatta Galatasaray'ın önemli ve klas diyebileceğimiz oyuncular yoktu. Babel yok, kalecisi yok. Okan da hatasız oynadı. Son 15 dakika dışında Galatasaray oyunun hakimiydi. İlk 20 dakika da muazzam oynayan bir Galatasaray vardı.

 

 

"Benim favorim maçtan önce Galatasaray'dı. İki takım arasında hem oyun hem hazırlık anlamında ciddi fark var. Hatta Galatasaray'ın önemli ve klas diyebileceğimiz oyuncular yoktu. Babel yok, kalecisi yok. Okan da hatasız oynadı. Son 15 dakika dışında Galatasaray oyunun hakimiydi. İlk 20 dakika da muazzam oynayan bir Galatasaray vardı. Trabzonspor lige iyi başlayamamıştı zaten... Abdullah Avcı'yla pozisyon vermemeye çalışan bir Trabzonspor oluştu ama yine de veriyorlardı pozisyon. Galatasaray 20 metre, 30 metre ters kanada çok güzel paslar attı. Trabzon çok yoruldu. Fatih hoca şimdi "29 yaptım, devre arasında da transfer gelirse çok iyi olur" diye düşünüyordu. Şu an kadroda olan 3-4 futbolcuyu ligin ikinci yarısında yedek görebiliriz.

Galatasaray bu sene deplasmanda daha kompakt oynamaya çalışıyor. Trabzonspor şu anda şampiyonluğa oynayacak kadro kalitesinin çok altında... Son 7-8 haftaya girdiğimizde Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışında olur.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • İst 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu lig 40 hafta nasıl ne zaman bitecek ben onu merak ediyorum
    Cevapla
  • 1907 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun 100 % penaltısı verilmedi gs ye kırmızı verilmedi ey rıdvan bunları konussana
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    fb nisanda şampiyonluğunu ilan eder
    Cevapla
  • jejej 3 yıl önce Şikayet Et
    Haha seni çoğu haberde görüyorum muhtemelen ergen felansin yaptığın yorumlar çok belli ediyor kardeşim :))))
    Cevapla
  • Şkm 3 yıl önce Şikayet Et
    Tavla turnuvasında
    Cevapla
  • Zügürt tesellisi 3 yıl önce Şikayet Et
    1. Ligde evet ahaha
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu_61 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporumun şu an kadrosu berbat. Çoğu topçu tam yeteneksiz. GS böyle bir takıma karşı oynadı. Müsaade et de fark olsun. Sen de iyi tespit etmişsin. hiç bir şey gözünden kaçmamış bravo.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR