Galatasaray'a Mohamed'den iyi haber!

Fatih Terim'in golcü transferinde ilk sıraya yazdığı golcü oyuncu Mostafa Mohamed konusunda flaş gelişmeler yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2021 20:09 GÜNCELLEME 14.01.2021 20:09 Galatasaray
Galatasaray'a Mohamed'den iyi haber!
Galatasaray'a Mohamed'den iyi haber!

Zamalek, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de istediğini açıkladığı Mostafa Mohamed için Saint-Etienne ile anlaşamadıklarını açıkladı.

 

Zamalek kulübünün resmi yayın organı olan Zamalek TV'ye konuşan Khaled El-Ghandour, "Saint-Etienne ile yapılan görüşmeler anlaşma noktasından çok uzak. Fransız kulübü, 3.5 milyon euroyu hemen ödeyeceğini söyledi. 1 yıl boyunca başka ödeme yapmayacaklarını ve paranın kalanını da 1 yıl sonra taksitlerle ödeyebileceklerini söylediler." açıklamasını yaptı.

Saint-Etienne'in, Zamalek'in istediği 5 milyon euro'yu ödemeyi kabul ettiğini ancak bu taksit planının Zamalek tarafından kabul edilmeyeceği bilgisi de verildi.

Haberin detayında Türkiye'den Galatasaray, Portekiz'den Braga ve İspanya'dan Rayo Vallecano'nun Mohamed için resmi teklif sunan kulüpler olduğunu ancak Zamalek'in tüm bu teklifleri reddettiğinin de altı çizildi.

YORUMLAR 1
  • Akıllıca 3 yıl önce Şikayet Et
    İsteselerdi alırlardı demek ki o kadar iyi oyuncu değil 2 sezon önce 8 m€ tetteh midir nedir onu alacaktı alamadılar iyi ki alınmamış şimdi Malatya’da oynuyor işte görüyoruz performansını ayağını yorganına göre uzatmazsan sonuçları felaket olur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR