Galatasaray'da flaş Emre Akbaba kararı!

Bir türlü beklenen katkıyı veremeyen Emre Akbaba ile yolların ayrılması gündemde. Yıllık 9.2 milyon tl kazanan Akbaba'nın gönderilerek bütçede yer açılması planlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2021 12:20 GÜNCELLEME 20.01.2021 12:20 Galatasaray
Galatasaray'da flaş Emre Akbaba kararı!
Galatasaray'da flaş Emre Akbaba kararı!

Devre arasında en az iki takviye yapmayı planlayan Galatasaray'da iç transfer görüşmeleri sezon sonuna bırakıldı. Belhanda, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Linnes, Donk, Etebo ve Saracchi'nin sözleşmeleri sona eriyor, Arda ve Babel'in ise opsiyonları bulunuyor. Fatih Terim ve yönetim, oyuncuların performansına göre sezon sonunda karar verecek.

Yeni teklif yok

Bu isimlerden takımda kalma olasılığı en düşük olarak Emre Akbaba görülüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, 2018-19 sezonunda Alanyaspor'dan 4 milyon euro'ya alınan ancak hayal kırıklığı yaratan Emre ile devam etmeyi düşünmüyor. Yıllık kazancı 9.2 milyon TL olan Emre'nin gidişi bütçeyi de rahatlatacak. Sözleşmesinde Avrupa'ya geçerli 15 milyon euro'luk çıkış opsiyonu bulunan 28 yaşındaki hücum oyuncusuna Galatasaray yeni teklifte bulunmadı. Sarı-kırmızılılardan ayrılması beklenen Emre Akbaba'yı Süper Lig'deki birçok kulüp gündemine almaya başladı.

Sakatlıklar yakasını bırakmadı

Emre Akbaba Galatasaray'a transfer olduktan sonra 2 kez ağır sakatlık yaşadı. Milli yıldızın ayak tarak kemiği kırıldı ve 4 ay sahalardan uzak kaldı. 28 yaşındaki oyuncunun daha sonra ise fibula ve tibia kemikleri kırıldı ve yaklaşık 7 ay daha forma giyemedi. Akbaba bu sakatlıklardan sonra beklenen performansı ortaya koyamadı.

Sabah

YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • AYDIN DOĞAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Taylan neyse Emrede odur dokunmayın Emreye Ayağı pavyonda kırılmadı Emrenin o parayı seçmedi GS rı seçti unutmayın
    Cevapla
  • Levent 3 yıl önce Şikayet Et
    Hahahahahahhahahaha
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    kazanılmaya çalışsalar çok iyi olur. kötü bir futbolcu değil ama şanssız sakatlıklar bırakmadı yakasını. sakatlıklar da pikniğe gittiğinde olmadı tabi her zaman sahaya canını dişine takarak çıkmış savaşçı bir kişilik.
    Cevapla
  • Sivasspor 3 yıl önce Şikayet Et
    28 yaşındaki futbolcu nasıl güçlenir,adamın pili bitmiş.oysa milli takıma kadar yükselmişti.
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Akbaba yı göndermek hata olur. Nasıl istenileni vermedi bu ağır bir eleştiri. Sakatlanana kadar ne maçlar çıkardı milli takımda bile sonradan girip kısa sürede 2 gol attı isveç maçında. Sakatlıktan sonra da yavaş yavaş kendine geliyor göderilirse büyük hata olur
    Cevapla
  • samses 3 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın ya, emreyi iyice güçlendirin, bakın nasıl adam eksiltiyor, sen ölmüş falcao yu la, ver beş misli para, emreye gelince hemen yolla, buna bir şeyler denir de....................
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR