Zaza, Galatasaray'ın teklifini kabul etti

Galatasaray, İtalyan golcü Simone Zaza ile anlaştı. Sarı kırmızılılar başarılı golcüyü kiralık olarak kadrosuna kattı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.01.2021 20:54 GÜNCELLEME 22.01.2021 20:54 Galatasaray
Zaza, Galatasaray'ın teklifini kabul etti
Zaza, Galatasaray'ın teklifini kabul etti

Bonservisi Torino'da olan Zaza, Bologna'nın teklifini kabul etmedi ve Galatasaray'a 'Evet' dedi. Öte yandan son dakika bilgisine göre Galatasaray, Radamel Falcao'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor...

Galatasaray, sezonun ilk yarısında Radamel Falcao'dan neredeyse hiç yararlanamadı. Mbaye Diagne ise attığı gollerin yanı sıra disiplinsiz hareketleriyle tepki topladı. 

Onyekuru ve Halil Dervişoğlu ile anlaşan, İrfan Can'da mutlu sona yaklaşan Galatasaray'ın son bombası Simone Zaza oldu. Falcao ve Diagne'den umudu kesen Fatih Terim'in yeni 9 numara isteğini dikkate alan yönetim, Zaza'da karar kıldı.

Torino ile masaya oturan Cimbom, İtalyan kulübünü satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle ikna etti. 29 yaşındaki İtalyan forvet de şampiyonluğa oynayan bir takımın formasını giymek istediği için Bologna'nın teklifin kabul etmedi ve Galatasaray'a 'Evet' dedi.

Falcao'nun sözleşmesini feshedip Diagne'yi West Bromwich'e satmaya hazırlanan sarı-kırmızıların sezonun ikinci yarısında birinci forveti Zaza, kulübedeki yedek golcüsü de Halil Dervişoğlu olacak.

GALATASARAY'IN YENİ FORVETİ SİMONE ZAZA KİMDİR?

Futbol kariyerine Atalanta'da başlayan Zaza; Sampdoria, Ascoli, Juventus, West Ham, Valencia ve Torino formaları giyerken, bonservisine toplamda 68.5 milyon Euro ödendi. 29 yaşındaki futbolcu, Torino formasıyla 72 maça çıkarken 15 gol atıp, 9 asist yaptı. Kariyeri boyunca ise 346 karşılaşmada 112 gole imza attı. (Sabah)

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Kapakçı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüh ya , bir Beşiktaşlı olarak şampiyonluğun en güçlü adayı bizdik . Zaza hiç iyi olmadı . Ne yapacaksak şimdi
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden söylüyorum bu adam ligi sallar . Ben ikinci yarı onyekurunun da katkısıyla en az 15 gol atar diyorum . Şu adamı izleyen az buçuk ne demek istediğimi anlar .
    Cevapla
  • gürbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaza dayi geliyor
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha gelmeden karın ağrısı yapmış kuşlara
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    2. Mitroglu geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR