Mostafa Mohamed 26 yıllık rekorun peşinde!

Galatasaray'ın yeni transferi Mostafa Mohamed, sarı kırmızılı formayla çıktığı ilk 4 maçta gol atmayı başardı. Mısırlı oyuncu gözünü Gomis ve Saffet Sancaklı'nın rekoruna dikti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2021 10:48 GÜNCELLEME 15.02.2021 10:52 Galatasaray
Mostafa Mohamed 26 yıllık rekorun peşinde!
Mostafa Mohamed 26 yıllık rekorun peşinde!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Mısır'ın Zamalek takımından kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, sarı kırmızılı formayla adeta durdurulamıyor.

Son olarak Kasımpaşa ağlarını sarsan 23 yaşındaki santrfor, Galatasaray'a geldiği günden bu yana süre aldığı 4 karşılaşmada 4 gol atma başarısı gösterdi.

Süper Lig'de oynanan Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında gol sevinci yaşayan Mostafa Mohamed, Türkiye Kupası'ndaki Aytemiz Alanyaspor müsabakasında da rakip fileleri havalandırdı.

BAFETIMBI GOMIS'İ YAKALADI

Mostafa Mohamed, Bafetimbi Gomis'ten sonra forma giydiği ilk üç Süper Lig maçında da gol atan ilk Galatasaray oyuncusu oldu.

Bafetimbi Gomis, 2017 yılında sarı kırmızılı formayla çıktığı ilk 5 Süper Lig maçına tam 7 gol sığdırmıştı. Deneyimli golcü sırasıyla Kayserispor (2), Osmanlıspor, Sivasspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa (2) maçlarında fileleri havalandırmıştı. Gomis, bu maçlarda ayrıca 2 de asist yapmıştı.

26 YILDIR KIRILAMAYAN REKOR

Hürriyet'in haberine göre; O sezon oynanan Bursaspor maçında gol sevinci yaşayamayan Bafetimbi Gomis'in gol serisi 5 maçta kalmış ve bu alanda hala zirvede bulunan Saffet Sancaklı'nın üst üste 7 maçta gol atma rekoruna yetişememişti.

Saffet Sancaklı, 1994-1995 sezonunda ilk 7 haftada 9 gol atma başarısı göstermişti.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne rekoruymuş bu???? Her maçta penaltıdan gol atma rekoru mu?
    Cevapla
  • addül ay 3 yıl önce Şikayet Et
    gölge çok doğru söylemiş, Adam tam bir futbol amelesi, futbol beyefendisi olmasını beklemiyoruz. Ameleliğe ve gollere devam aslanım benim.....
    Cevapla
  • jejej 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi adamın golleri beleş penaltı diyen kuşlar var size attığı gol yeter kardeşim bide attığı penaltılar birinci sınıf penaltıya dünyanin her yerinde gol deniyor bildiğim kadarıyla ama bu kuşlar alamadı ya sezon başı bu adamı kıskançlık ne diyim :)
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuş gibi Kurt, ne oldu çok alındın.
    Cevapla
  • Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuş senin sülalendir
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu beleş penaltılarla daha çok gol atarsın.
    Cevapla
  • 1905 ASLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyorsun be sen adamın attığı her gol neredeyse ağları delicek ayrıca beleş değil alın teri fıtbol'un ne demek olduğunu bilmiyorsan öğren degelçünkü penaltı da fıtbol'un bir parçası onun veya bir başka takımdan olan fıtbolcu'nun attığı penaltıdan bir sondakika golü galibiyeti veya şampiyonluğu getirebilir çünkü bazen bir gol sayısı bile çok değerlidir sana BJK ve GS nin şampiyonluk yarışını hatırlatırım GALATASARAY sadece 4 averaj sayısıyla şampiyon olmuştu
    Cevapla
  • gölge 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam dört gol attı, üçü beleş penaltıdan. Şişirmeyin hemen. Bakalım hele sonu nasıl olacak. Futbolcudan çok amele görüntüsü var. :)
    Cevapla
  • Maho 3 yıl önce Şikayet Et
    Tipik kıskanç fenerli. Hemde ağır fenerli. Allah başka dert vermesin
    Cevapla
  • MuratHan 3 yıl önce Şikayet Et
    Üslub ruhunun aynasıdır. Ayıp ve aşağılayıcı bir üslubun var. Yazık!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR