Galatasaray'da ayrılacak ilk isim!

Gelecek sezonun planlarını şimdiden yapan ve iç transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da ayrılacak ilk isim kaleci Fatih Öztürk oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2021 16:27 GÜNCELLEME 26.02.2021 16:27 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılacak ilk isim!
Galatasaray'da ayrılacak ilk isim!

Süper Lig'de ikinci yarıya fırtına gibi başlayan ve müthiş galibiyet serisi yakalayan lider Galatasaray'da gelecek sezon için kollar şimdiden sıvandı.

Bir yandan scout ekibinin belirlediği futbolcular için çalışmalara başlayan sarı-kırmızılı yönetim, diğer yandan iç transferde sözleşmesi biten oyunculara imza attırmak için uğraş veriyor.

Muslera'nın menajeri ile görüşmeler başladı 

Kaleyi devraldıktan sonra performansıyla sarı-kırmızılı takımın galibiyetlerinde başrolü oynayan Muslera'nın sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşmeler başladı. Tecrübeli eldivenin menajeri Fonseca, yönetim ile yaptığı görüşmede Muslera'nın pandemi döneminde 575 bin euroluk bir indirim yaptığını söyledi. Yeni sözleşmede yüzde 20'ye kadar indirim yapabileceğini, ancak 2 milyon 865 bin eurodan daha fazlasını kabul edemeyeceğini iletti. İki taraf arasında görüşmeler sürüyor.

Ömer, Muslera ve Emre Akbaba için yeni sözleşme talebi

Teknik direktör Fatih Terim, kaburgasındaki çatlağa rağmen fedakarlık yaparak Alanyaspor maçında forma giyen Ömer Bayram'ın yanı sıra Emre Akbaba ve kaleci Muslera ile yeni mukavele yapılmasını talep etti.

Fatih Öztürk'ün bileti kesildi 

Muslera'nın Rize deplasmanında yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından Okan Kocuk ile birlikte kaleyi devralan Fatih Öztürk'ün bileti kesildi.

Yediği hatalı goller nedeniyle tepki çekmişti 

Kasımpaşa'dan sezon başında transfer edilen 34 yaşında kaleci Alanyaspor maçında frikikten yediği hatalı golle tepki çekmişti. Fatih ayrıca Glasgow Rangers ve Türkiye Kupası'ndaki Yeni Malatyaspor maçında da performansıyla sosyal medyada eleştirilere hedef olmuştu.

Katkıları için teşekkür edilecek 

Fernando Muslera ile sözleşme uzatmak isteyen Galatasaray ayrıca Okan Kocuk ile de devam edecek. Ancak 35 yaşındaki Fatih Öztürk'e katkıları için teşekkür edilecek.

Okan Kocuk'u zorlayacak genç kaleci alınacak 

Sarı-kırmızılı takımda Fatih Öztürk'ün yerine de Okan Kocuk'u da zorlayacak genç ve potansiyeli olan bir kaleci alınacak.

Fatih Terim, Ataberk'i beğeniyor 

Bu ismin Bursaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Ataberk Dadakdeniz olacağı iddia edildi. Fatih Terim'in Ataberk'i çok beğendiği ve görüşülmesini istediği öğrenildi.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Yeşil-beyazlı kulüple olan sözleşmesi Haziran'da bitecek olan 21 yaşındaki eldiven, TFF 1. Lig'de forma giydiği 16 maçta kalesinde 24 gol gördü. Genç file bekçisi 5 müsabakada ise kalesini gole kapadı.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Cimbom 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten maclarda iyi durmadi kalede dogru karar
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Ugurcan da sizden teklif bekliyor yedek kalmak için, değil mi XXL?
    Cevapla
  • XXL 3 yıl önce Şikayet Et
    fb'den Altay'ı al. keyfine bak. Uğurcan'da fena olmaz.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Fatih büyük takım stresini kaldıramıyor. Kasımpaşa ve Akhisar da iyi işler yaptı. Ama Trabzon ve Gs de durum ortada.
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Göztepeden irfancanı alin macera aramayın 10 yıldır Muslera'nın yedekleri kötü zaten adam akıllı biri dursun kenarda
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen bende İrfancan'ı yazacaktım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR